Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Μπαίνει αγριεμένος στην Φάρμα ο Ξιαρχό! «Θα τσακωθώ με τον Τζώρτζογλου»

Μπαίνει αγριεμένος στην Φάρμα ο Ξιαρχό! «Θα τσακωθώ με τον Τζώρτζογλου»

c26335082600313f8cbec92af5db1033 XL

Τις τελευταίες μέρες πριν την είσοδο του στην Φάρμα περνάει ο Τάσος Ξιαρχό. O διάσημος χορευτής μάλιστα βρίσκεται ήδη σε καραντίνα στο ξενοδοχείο για να μπορέσει να μπει στο ριάλιτι, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό, και μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να τσακωθεί με τον στράτο Τζώρτζογλου.

Ο Τάσος Ξιαρχό εμφανίστηκε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα», και αποκάλυψε ότι την επόμενη βδομάδα θα μπει στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1. Από σήμερα, μάλιστα, βρίσκεται σε καραντίνα στο ξενοδοχείο για να μπορέσει να μπει στο ριάλιτι, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό.

«Έχω δει λίγο “Φάρμα”. Δεν είχα τι άλλο να κάνω και δέχτηκα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό, είναι ότι κάθομαι πολύ και βαριέμαι» δήλωσε ο νεαρός καλλιτέχνης και συνέχισε: «Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και νομίζω ότι είμαι farmer boy. Γενικά, μου αρέσει το χωριό μου. Πάω πολύ το καλοκαίρι, ζω τις άγριες στιγμές, πάω στα ποτάμια, βοηθάω τον παππού μου. Είμαι πολύ χωριάτης, γουστάρω».

Παράλληλα, ο Τάσος Ξιαρχό σχολίασε τους παίκτες που έχουν ήδη μπει μέσα στο παιχνίδι και δήλωσε ότι είναι σίγουρος πως θα τσακωθεί με τον Στράτο Τζώρτζογλου. «Θα τσακωθούμε πάρα πολύ. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος μιλάει με την ηλικία του και όχι με την προσωπικότητά του. Δεν πάμε να μετρήσουμε τις ζωές μας εκεί». Τέλος, επισήμανε ότι ξέχασε να πάρει την κρέμα ημέρας του και θα ζητήσει να του την φέρουν.

Το σχετικό βίντεο

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…