Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Μουζουράκης: «Ήμουν ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο και Άρης στο μπάσκετ»

Μουζουράκης: «Ήμουν ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο και Άρης στο μπάσκετ»

mouzourakis

Ο Πάνος Μουζουράκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός υποστήριζε τον ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο και τον Άρη στο μπάσκετ επειδή ήθελε να είναι με τον νικητή…

Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στα παιδικά του χρόνια και στη μετακόμιση της οικογένειάς του από την Ελβετία στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη:

«Ήρθαμε στην Ελλάδα από μία περιοχή κοντά στην Ζυρίχη όπου ζούσαμε. Ο πατέρας μου αποφάσισε να μας επαναπατριστούμε για να μεγαλώσουμε εδώ. Το 1987 όταν είχαμε κερδίσει και το Ευρωμπάσκετ. Μέναμε στην Τούμπα και εκεί έπρεπε να διαλέξεις μία ομάδα. Δεν ήξερα τους κανόνες και ήμουν ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο και Άρης στο μπάσκετ. Εγώ με τον νικητή ήθελα να είμαι, με τον πιο δυνατό, δεν με ένοιαζε. Με αντιμετώπισαν με διαφορετικό μάτι έτσι κι αλλιώς γιατί ήμουν το παιδάκι που ήρθε από την Ελβετία» και πρόσθεσε: «Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα νόμιζα ότι ήμασταν πλούσιοι και μου έκαναν πλάκα οι γονείς μου γι αυτό μέναμε σε αυτό το μικρό διαμέρισμα. Έφυγα 8 χρονών και οι φίλοι που μου είχαν μείνει ήταν τα αδέλφια μου. Ήμασταν μετανάστες και ερχόμασταν κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…