Κεντρική Λάρισα Μούρτος: «Έχουμε ένα παραπάνω κίνητρο»

Μούρτος: «Έχουμε ένα παραπάνω κίνητρο»

mourtos larisa blog

Η Λάρισα φιλοξενείται αύριο (06/03) από τον Άρη στο Παλέ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League, και θέλει να ρεφάρει την ήττα στις λεπτομέρειες της περασμένης εβδομάδας από τον ΠΑΟΚ. Ο Σπύρος Μούρτος μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ επεσήμανε ότι η ομάδα του έχει έξτρα κίνητρο για την νίκη, ενώ τόνισε ότι θα γίνει «μάχη» που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά:

Στην προηγούμενη αγωνιστική (15η) της Stoiximan Basket League, καταθέσαμε και την ψυχή μας στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου της Νεάπολης, ωστόσο, δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε, απέναντι στην ομάδα του ΠΑΟΚ, την οποία νικήσαμε στον πρώτο γύρο.

Οι συμπαίκτες μου κι εγώ, είμαστε σίγουροι ότι διαθέτουμε τις δυνατότητες να φτάσουμε στις επικρατήσεις που θα μας εξασφαλίσουν την παραμονή στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Η αναμέτρηση με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο είναι δύσκολη. Οι δύο αντίπαλοι επιθυμούν το ίδιο αποτέλεσμα, άρα η «μάχη» αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Μελετούμε το παιχνίδι των «κίτρινων», έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη. Αυτή την εβδομάδα, έχουμε ένα παραπάνω κίνητρο. Θα αγωνιστούμε με αυταπάρνηση και πάθος.

Ο αθλητισμός ενώνει και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τους κατοίκους κυρίως του Δαμασίου, του Μεσοχωρίου και της Λάρισας που δοκιμάζονται από τον εγκέλαδο τις τελευταίες ημέρες. Μία νίκη δεν τους λύνει τα προβλήματα, ωστόσο, θα τους προσφέρει μερικά λεπτά χαράς.

Κανείς δεν είναι μόνος του!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…