Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Λιόλιος: «Μαύρη σελίδα για το μπάσκετ η διοίκηση πρωτοδικείου»

Λιόλιος: «Μαύρη σελίδα για το μπάσκετ η διοίκηση πρωτοδικείου»

Λιόλιος

Στο περιθώριο της αναμέτρησης του Προμηθέα με τον Άρη ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, και αναφέρθηκε στην επικείμενη διοίκηση πρωτοδικείου της ΕΟΚ. Ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα και υποψήφιος πρόεδρος της Ομοσπονδίας, χαρακτήρισε μαύρη σελίδα για το ελληνικό μπάσκετ την διοίκηση πρωτοδικείου και εξέφρασε την ελπίδα του για μια νόμιμη εκλογική διαδικασία.

Αναλυτικά:

«Δήλωσα πως δεν θέλω να είμαι μέλος της διοίκησης Πρωτοδικείου. Είπα ξεκάθαρα πως δεν θέλω να κάνω χρήση των 200 και πλέον σωματείων που είναι στο πλευρό μας. Πρέπει η υπάρχουσα διοίκηση να προκηρύξει εκλογές βάσει του νόμου. Δεν μπορεί να μην το κάνει, αν δεν μπορεί να το κάνει εκπίπτει άμεσα.

Έστω κι αν προσπαθούν να καθυστερήσει η διαδικασία, οι εκλογές θα γίνουν. Μέλημά μου, εφόσον εκλεγώ, είναι να είμαστε μαζί μια ομάδα για την επόμενη μέρα, ακόμη και με τους άλλους υποψηφίους. Όποιος εθελοντικά θέλει να προσφέρει για το καλό του μπάσκετ, θα τον έχω μαζί μου.

Είναι μια μαύρη μέρα για το ελληνικό μπάσκετ η αυριανή που θα αρχίσει η θητεία της διοίκησης Πρωτοδικείου. Ελπίζω να κλείσουμε όλοι αυτή τη μαύρη πόρτα για να ανοίξουμε μια νέα σελίδα με μια νόμιμη εκλογική διαδικασία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…