Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Κουφοντίνας: Η διπλή επίσκεψη που έκανε τον δολοφόνο της 17 Νοέμβρη να σκεφτεί και να αναθεωρήσει

Κουφοντίνας: Η διπλή επίσκεψη που έκανε τον δολοφόνο της 17 Νοέμβρη να σκεφτεί και να αναθεωρήσει

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας στο επίκεντρο με τη ζωή του να παραμένει σε κίνδυνο. Ο αρχιεκτελεστής της 17 Νοέμβρη παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας. Εκεί δύο επισκέψεις ίσως έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη στροφή που επιχειρεί να κάνει…

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής ο Δημήτρης Κουφοντίνας είναι πολύ πιθανό να σταματήσει την απεργία πείνας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr το απόγευμα της Παρασκευής (12-03-2021) στη ΜΕΘ Λαμίας τον επισκέφθηκαν η σύζυγoς και ο γιος του, οι οποίοι όπως λένε οι πληροφορίες μίλησαν αρκετή ώρα με τους γιατρούς και ενημερωθηκαν αναλυτικά για το πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του.

Ακολούθησε η ανακοίνωση των γιατρών της επιλογής του, Θ. Ζδούκου και Α. Ντουζέπη, χθες Σάββατο, στην οποίa αναφερόταν αναλυτικά ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σε οριακό σημείο. Όπως φαίνεται αυτή η διπλή επίσκεψη έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του τρομοκράτη να σταματήσει την απεργία πείνας ή έστω να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάτι τέτοιο, μέσα από την ανακοίνωσε που εξέδωσε.

Μέσα από το κείμενό του, ευχαριστεί όλους όσοι τον στήριξαν και επιχειρεί να περάσει το μήνυμα ότι κάνει έναν αγνό αγώνα. Ο δολοφόνος της 17 Νοέμβρη φαίνεται πως το μόνο που ήθελε τελικά ήταν να τεστάρει τα αντανακλαστικά κάποιων.

Στην ανακοίνωση του αναφέρει μεταξύ άλλων πως «αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό για το οποίο ξεκίνησε. Μπροστά στη δύναμη αυτών των αγώνων, δηλώνω απ’ τη μεριά μου ότι με την καρδιά και το μυαλό είμαι κι εγώ εκεί, ανάμεσά σας».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Σοφία Παυλίδου: «Πήγα στην πρόβα, ήταν ο συνάδελφος με το μποξεράκι, μου ζήτησε να γδυθώ»

«Θυμάμαι να κάνω δοκιμαστικό και η κάμερα να παίρνει τα πόδια μου αντί το πρόσωπό μου που …