Κεντρική Ηρακλής Καββαδάς: «Με υπομονή και δουλειά, όλα κερδίζονται»

Καββαδάς: «Με υπομονή και δουλειά, όλα κερδίζονται»

vasilis kavvadas iraklis kolossos rodou

Ο Βασίλης Καββαδάς φέτος πραγματοποιεί ονειρική σεζόν και είναι εκ των κορυφαίων παικτών του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας σέντερ του Ηρακλή είναι πραγματικός «οδοστρωτήρας» και κάνει σμπαράλια όλες τις αντίπαλες άμυνες. Φέτος, είναι καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά και τα νούμερα του είναι πραγματικά εξαιρετικά.

Φέτος, ο Βασίλης Καββαδάς μετράει κατά μέσο όρο 12.31 πόντους, 9.13 ριμπάουντ, 1.13 τάπες και συγκεντρώνει 19.44 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Ο Έλληνας σέντερ έχει σχεδόν double double κατά μέσο όρο και έχει συμβάλει στα μέγιστα, ώστε ο Ηρακλής να παραμείνει στην Basket League.

Οι εμφανίσεις του έχουν τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Ήδη το όνομα του κυκλοφορεί στα μπλοκάκια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ενώ και ομάδες του εξωτερικού έχουν κυκλώσει την περίπτωση του. Ο Βασίλης Καββαδάς φέτος δείχνει πιο ώριμος από ποτέ και έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Καββαδάς μίλησε στον OverFm 104.9 και αναφέρθηκε στις εξαιρετικές εμφανίσεις, που πραγματοποιεί, τον Ηρακλή, αλλά και την Εθνική.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον OverFm 104.9:

Για την φετινή του επίδοση στο πρωτάθλημα:

Νομίζω ότι είναι μία από τις καλύτερες χρονιές. Με υπομονή και δουλεία, όλα κερδίζονται. Είναι πόσο το θες και πόσο ταιριάζεις με την ομάδα σου. Εγώ ερχόμενος στον Ηρακλή είχα έναν στόχο και νομίζω τα πράγματα πάνε καλά.

Για το κλίμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα:

Η ομάδα όταν ανέβηκε στην Α1 μετά από δύο χρόνια, δημιούργησε ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Εγώ τους πρώτους δύο μήνες ήμουν εκτός προπονήσεων του Ηρακλή και απλά πήγαινα στο γυμναστήριο, διότι προερχόμουν από τραυματισμό. Από εκεί και πέρα, εντάχθηκα στην ομάδα γρήγορα. Ξεκίνησα να προπονούμαι και να βρίσκω τον ρόλο μου. Ένιωσα όμορφα και ένιωσα στήριξη από τους προπονητές. Όσο πέρναγε ο καιρός βελτιωνόμουν και με τις καλές μονάδες που είχαμε μέσα στην ομάδα μπορούσαμε να προχωρήσουμε. Παίζουμε ένα πολύ καλό μπάσκετ αφού εκτός από το ταλέντο υπάρχει και χημεία στην ομάδα.

Για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα μπάσκετ:

Πέρσι τον Φεβρουάριο με ξανά κάλεσε στην Εθνική ομάδα ο κόουτς Σκουρτόπουλος. Τον ευχαριστώ πολύ. Μετά το 2015 που είχα την τελευταία μου κλήση στην ομάδα. Δούλεψα πολύ και τον Φεβρουάριο ήρθε η κλήση και πραγματικά ένιωθα 19 χρονών, όπως τότε που με είχε καλέσει, ο κ.Ζούρος στο προολυμπιακό τουρνουά. Ένιωθα πολύ χαρούμενος παρότι στα 28 μου.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…