Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Ευθύμης Ρεντζιάς: «Έχουν κάνει το μπάσκετ… μπασκετάκι»

Ευθύμης Ρεντζιάς: «Έχουν κάνει το μπάσκετ… μπασκετάκι»

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και υποψήφιος με την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα στις εκλογές της ΕΟΚΕυθύμης Ρεντζιάς, μίλησε στην εκπομπή Cover Page με τους Αλέξανδρο Σόμογλου και Λένα Καραλή για επερχόμενες εκλογές της ομοσπονδίας μπάσκετ.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και υποψήφιος με την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα στις εκλογές της ΕΟΚΕυθύμης Ρεντζιάς, μίλησε στην εκπομπή Cover Page με τους Αλέξανδρο Σόμογλου και Λένα Καραλή για επερχόμενες εκλογές της ομοσπονδίας μπάσκετ.

Για την παράταση της εκλογικής διαδικασίας:

«Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι γίνεται. Η δουλειά του κ. Βασιλακόπουλου είναι να βοηθήσει το μπάσκετ και να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Αυτό κάνει ένας πρόεδρος έπειτα από 40 χρονιά θητείας. Αυτά που γίνονται τώρα θεωρώ ότι μόνο το μπάσκετ δεν εξυπηρετούν. Και δε μιλάω μόνο για τώρα. Επίσης δεν είναι άμοιροι ευθυνών το διοικητικό συμβούλιο. Εμείς περιμένουμε. Όπως και να γίνουν οι εκλογές και με όποιον τρόπο εμείς θα κερδίσουμε. Είμαστε σίγουροι για αυτό που έχουμε κάνει τόσο καιρό».

Για τον νυν πρόεδρο της ομοσπονδίας Γιώργο Βασιλακόπουλο:

«Με στεναχώρια διαβάζω τις τελευταίες του δηλώσεις όσον άφορα το μπάσκετ. Πραγματικά θλίβομαι. Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι νομοί και η δημοκρατία. Έχουν κάνει το μπάσκετ μπασκετάκι. Δεν αμφισβητεί κανένας το έργο του κ. Βασιλακόπουλου. Ότι μένει στάσιμο δυστυχώς ξέρετε την κατάληξη. Η ομοσπονδία δεν εξελίχθηκε πότε και δεν ακολούθησε τις ξένες ομοσπονδίες. Έχει μείνει στο 1970. Πρέπει να έρθουν νέα μυαλά. Είναι η φύση αυτό. Ο κ. Βασιλακόπουλος πάντα είχε κόντρες. Είναι υποχρέωση της ομοσπονδίας να συζητάει με την εκάστοτε κυβέρνηση. Εγώ όσα χρονιά θυμάμαι τον κ. Βασιλακόπουλο μόνο καταγγείλει. Εύχομαι να πάρει τη σωστή απόφαση ώστε να μπει σε εκλογές η ομοσπονδία».

Για τα σωματεία:

«Αυτή τη στιγμή τα σωματεία υποφέρουν όπως και όλος ο κόσμος. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για τέτοια παιχνίδια. Η ομοσπονδία πρέπει να πάει σε εκλογές και σε νέα διοίκηση που έχει όρεξη να αλλάξει πράγματα. Το μητρώο για μένα είναι πολύ σημαντικό εργαλείο για την επόμενη ήμερα του αθλητισμού. Αυτή τη στιγμή είναι 500 σωματεία στο μητρώο. Δεν είναι αυτός όμως ο κόσμος του μπάσκετ. Είναι πολύ περισσότεροι».

Για τον Παναγιώτη Φασούλα και την παράταξή του:

«Έχουμε ένα πρόγραμμα που έχουμε ανακοινώσει. Έχουμε γυρίσει όλη την Ελλάδα και έχουμε μιλήσει με όλα τα σωματεία. Έχουμε λύσεις για την επόμενη ήμερα και όχι λύσεις σε βάθος 10ετιας. Ο Φασούλας είναι το μπάσκετ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν 25 άνθρωποι μαζί του, που είναι 100% μπάσκετ και πρεσβεύουν το μπάσκετ. Εμείς είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να εκλεγούμε. Δεν αποκλείουμε κανέναν. Οι εκλογές θα είναι λύτρωση για το μπάσκετ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Ο Ηλίας του… 6ου χαμένου στόχου

Είχαμε γράψει πριν από λίγες ημέρες ότι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αφήνει πίσω του καμένη γη. Πλ…