Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΔΣ ΕΟΚ: Απαντά στις δηλώσεις του Λιόλιου

ΔΣ ΕΟΚ: Απαντά στις δηλώσεις του Λιόλιου

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η ΕΟΚ απάντησε στις προτάσεις και τους ισχυρισμούς του Βαγγέλη Λιόλιου για προσωρινή διοίκηση. «Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ΕΟΚ και στον Βαγγέλη Λιόλιο, ο οποίος τόνισε πως πρέπει πλέον να γίνουν άμεσα οι εκλογές, αλλιώς να οριστεί μία προσωρινή διοίκηση, με πρόεδρο τον Παναγιώτη Γιαννάκη ή τον Κωστή Ζομπανάκη. Με επίσημη ανακοίνωση η ΕΟΚ απάντησε στον ισχυρό άνδρα του Προμηθέα, τονίζοντας ότι ουδέποτε προσέφυγε στο Πρωτοδικείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ είναι αναγκασμένο να ενημερώσει ότι ουδέποτε προσέφυγε στο Πρωτοδικείο ζητώντας διορισμό προσωρινής διοίκησης. Αν έχει συμβεί αυτό από μεμονωμένα σωματεία, έχει συμβεί εν αγνοία του.

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ το μόνο που έχει πράξει, είναι να αποφασίσει τη μετάθεση των εκλογών, σεβόμενο την απόφαση του Πρωτοδικείου που του προσκόμισαν σωματεία μέλη του, έχοντας κερδίσει το αυτονόητο δικαίωμα συμμετοχής στην ύψιστη δημοκρατική διαδικασία της γενικής συνέλευσης και των αρχαιρεσιών. Ελπίζοντας δε ότι μέχρι τότε αυτές οι εκδηλώσεις θα μπορούν να γίνουν δια ζώσης, όπως εκ συστάσεως της δημοκρατίας προβλέπεται και συμβαίνει.

Το μεγάλο ερώτημα το οποίο επικρατεί σήμερα στον χώρο της καλαθοσφαίρισης είναι αν οι κύριοι αυτοί θέλουν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία όλα τα ενεργά σωματεία με πραγματική αθλητική δραστηριότητα ή μόνο αυτά που επιλέχτηκαν με διαδικασίες περίεργες και συμπεριλήφθηκαν στο μητρώο που κατήρτισε η ΓΓΑ.

Στη γενική συνέλευση ομοσπονδίας με συνταγματική και δημοκρατική επιταγή, συμμετέχει το σύνολο των αθλητικών σωματείων που έχουν πραγματική αθλητική δραστηριότητα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Μαούνης: «Δυνατότητες πρωταθλητισμού εδώ και χρόνια η ΑΕ Καρλοβάσου»

Ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος καλαθοσφαίρισης της ΑΕ Καρλοβάσου (ΤΕ Σάμου) Βαγγέλης Μαούνης…