Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: «Θέλω να απολαμβάνω τη στιγμή»
NBA

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να απολαμβάνω τη στιγμή»

antetokounmpo nets

Την απόφασή του να απολαμβάνει τη στιγμή εξέφρασε μετά τη νίκη του Μιλγουόκι επί της Φιλαδέλφια (109-105) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απαντώντας παράλληλα και στα ερωτήματα των δημοσιογράφων για τον λόγο που πανηγύρισε καθισμένος στο παρκέ μετά από ένα καλάθι του.

Πιο συγκεκριμένα ο «Giannis» δήλωσε:

«Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι προσπάθησα να βρω ρυθμό και έκανα πράγματα που δεν κάνω συνήθως, οπότε προσπάθησα να βάλω τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήθελα να είμαι λίγο πιο επιθετικός, αλλά να το κάνω αυτό σταδιακά και όταν ηρέμησα και κέρδισα πίσω την αυτοπεποίθησή μου είπα ότι πλέον μπορώ να κάνω καλύτερα το παιχνίδι μου. Στο τέλος απλώς ήθελα να είμαι επιθετικός, επειδή αυτό ήθελαν οι συμπαίκτες μου».

Όσον αφορά στον πανηγυρισμό του είπε: «Απλώς αυτό ήθελα να κάνω και αυτό έκανα. Δεν το έχω δει να το κάνει κάποιος. Απλώς ήθελα να περάσω καλά, να απολαύσω την στιγμή, γιατί στο τέλος της ημέρας αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να την πάρω πίσω. Εκείνη την στιγμή τα πράγματα πήγαν καλά για εμάς και όταν συμβαίνει αυτό θέλω να απολαμβάνω την στιγμή».

Καταλήγοντας μίλησε για τον Μπεν Σίμονς αλλά και τον συμπαίκτη του, Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο: «Ο Σίμονς είναι σπουδαίος αμυντικός, αλλά στο τέλος της ημέρας η απόδοσή μου δεν είχε σχέση με την άμυνά του, αφού ο ίδιος με μάρκαρε και στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε πίεση, παίζαμε με την ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή, είχαμε στο μυαλό μας την ανταλλαγή που έγινε, αλλά στο τέλος συγκεντρωθήκαμε.

Ο ΝτιΒιντσέντζο είναι Απίστευτος παίκτης. Παίζει σπουδαία, είναι πολύ ανταγωνιστικός, δίνει πάντα το 100%. Θα κάνει λάθη, αλλά ξέρουμε ότι πάντα θα δώσει το 100%. Είχε πολλές σπουδαίες φάσεις, έβαλε ένα μεγάλο σουτ, παίζει απίστευτα, είναι η καρδιά της ομάδας και ελπίζω να συνεχίσει έτσι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…