Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Αγγέλου: «Ο Κόνιαρης είναι ο αντί-Σμιθ, δεν θα γίνει άλλη αλλαγή»

Αγγέλου: «Ο Κόνιαρης είναι ο αντί-Σμιθ, δεν θα γίνει άλλη αλλαγή»

vaggelis aggelou ionikos

Ο Βαγγέλης Αγγέλου στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι το Τριφύλλι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ για την ομάδα του δήλωσε ότι έλειψε η πνευματική διάρκεια. Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας της Νίκαιας αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Άνταμ Σμιθ τονίζοντας ότι δεν θα αποκτηθεί άλλος παίκτης καθώς ο αντικαταστάτης του είναι ο Κόνιαρης.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια καλή ευκαιρία για το επίπεδο των ομάδων που βρίσκεται ο Ιωνικός να παίζουν με ομάδες μεγαλύτερου επιπέδου όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ο οποίος βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Είμαστε ικανοποιημένοι από 4-5 στόχους από τους 7-8 που είχαμε θέσει στο ματς, όπως για παράδειγμα η άμυνα με αλλαγές του Παναθηναϊκού την οποία και χειριστήκαμε καλά και μείναμε στο παιχνίδι. Μας στοίχισε η πνευματική διάρκεια, όπως είχε γίνει και στα ματς με το Λαύριο, το Περιστέρι και την ΑΕΚ».

Για τον Άνταμ Σμιθ: «Δεν σκεφτόμαστε κάποια αλλαγή. Πήραμε τον Κόνιαρη. Εμείς ευχόμαστε να μπορεί να φύγει ένας παίκτης για να πάει κάπου καλύτερα. Όταν κάποιος παίκτης φεύγει από έναν οργανισμό, σημαίνουν δύο πράγματα. Είτε ότι δεν παίζεις καλά, είτε ότι παίζεις καλά και αλλάζεις επίπεδο. Και εγώ είμαι ευχαριστημένος που δώσαμε σ’ ένα παιδί την ευκαιρία να πάει στην VTB. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…