Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Βεζένκοφ: “Όλα πήγαν λάθος, δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε”

Βεζένκοφ: “Όλα πήγαν λάθος, δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε”

3098758

Ο Ολυμπιακός παρά το ονειρικό του ξεκίνημα στο παιχνίδι με την Εφές στην συνέχεια κατέρρευσε γνωρίζοντας βαριά ήττα με 76-53. Ο Σάσα Βεζένκοφ σε δηλώσεις του στην κάμερα της Νova μετα΄το τέλος του αγώνα τόνισε ότι όλα πήγαν λάθος μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ενώ αναφορικά με την συνέχεια επεσήμανε ότι δεν γίνεται να τα παρατήσουν.

Αναλυτικά:

«Ξεκινήσαμε καλά, όταν θες να έχεις τύχη απέναντι σε τέτοιες ομάδες, πρέπει να έχεις διάρκεια. Το μεγαλύτερό μας πρόβλημα ήταν η επίθεσή μας, όπως φαίνεται από το σκορ.

Πρέπει να ξαναδούμε τον αγώνα, τα λάθη που κάναμε. Όλα πήγαν λάθος, ήταν η πέμπτη συνεχόμενη ήττα και κάτι πρέπει να διορθωθεί.

Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι πήγε λάθος, πρέπει να δουλέψουμε. Να δούμε γιατί στο πρώτο δεκάλεπτο βάλαμε 26 πόντους και στα άλλα τρία, 27. Με την είσοδο του Λάρκιν ήταν δεδομένο ότι η Εφές θα βρει περισσότερες λύσεις, αλλά έπαιξαν πιο σκληρά. Δεν καταφέραμε να ματσάρουμε σε ενέργεια. Ήταν μία βραδιά που πήγαν όλα λάθος.

Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Πρέπει να δούμε γιατί επιτρέπουμε τέτοιες διακυμάνσεις στην απόδοσή μας. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό πρέπει να διεκδικείς κάθε παιχνίδι και να παλεύεις για 40 λεπτά. Δε νομίζω ότι όταν κάποιος μπαίνει στο παρκέ, δεν έχει κίνητρο. Ακούγεται κλισέ, αλλά πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, γιατί εμείς τα κάνουμε έτσι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…