Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τρομερή κίνηση από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για την ΚΑΕ

Τρομερή κίνηση από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για την ΚΑΕ

paok

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία αυτών βρέθηκε στην προπόνηση της μπασκετικής ομάδας και παρέδωσαν χρήματα, που συγκέντρωσαν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Χοσέ Άνγχελ Κρέσπο συνοδευόμενοι από τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χρήστο Καρυπίδη, βρέθηκαν στο «Παλατάκι» πριν την έναρξη της προπόνησης με σκοπό να παραδώσουν τα χρήματα που συγκέντρωσαν (από το αγωνιστικό τμήμα της ποδοσφαιρικής ομάδας) για τη συμμετοχή τους στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

«Ξέρω ότι αρκετά παιδιά στηρίζουν το μπάσκετ από την αρχή της σεζόν και με αγορά διαρκείας. Μαζέψαμε ένα συμβολικό ποσό και να ξέρετε ότι είναι από την καρδιά μας. Και θα είμαστε πάντα εδώ για ότι και να χρειαστείτε», ανέφερε ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο Θανάσης Χατζόπουλος ευχαρίστησε το σύνολο των ποδοσφαιριστών αλλά και τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος: «Σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε είναι δίπλα μας όλος ο ΠΑΟΚ. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη. Είναι πολύ σημαντικό να είναι όλος ο ΠΑΟΚ μαζί και να είμαστε πάντα ο ένας δίπλα στον άλλο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…