Κεντρική NBA Τρομακτικός Γιάννης Αντετοκούνμπο! Διέλυσε τους Θάντερ (vid)

Τρομακτικός Γιάννης Αντετοκούνμπο! Διέλυσε τους Θάντερ (vid)

Giannis Antetonoumpo and Thanasis Antetokounmpo

Ασταμάτητος ήταν σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Ελληνας σούπερ σταρ πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση βοήθησε το Μιλγουόκι να νικήσει με 98-85 την Οκλαχόμα και μετά από 5 συνεχόμενες ήττες να επιστρέψουν τα… χαμόγελα στα «ελάφια».

Ο Giannis σημείωσε 29 πόντους και 19 ριμπάουντ, 8 ασίστ, ένα κλέψιμο και τρία κοψίματα σε 35,45 λεπτά συμμετοχής. Είχε επίσης άξιο συμπαραστάτη τον Κρις Μίντλετον με 20 πόντους. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε τρεις πόντους και πέντε ριμπάουντ, σε 14,32 λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση. Για την Οκλαχόμα ο Λούκουεντζ Ντορτ σημείωσε 17 πόντους, ενώ 14 πόντους σημείωσε ο Σάι Τζίλγκεους

Την 12η νίκη τους σημείωσαν οι Ορλάντο που επικράτησαν με 124-120 των Γκόλντεν Στέιτ εντός έδρας . Κορυφαίος για τους Μάτζικ ήταν ο Νίκολα Βούτσεβιτς, ο οποίος σημείωσε triple double με 30 πόντους, 16 ριμπάουντ και δέκα ασίστ.

Aσταμάτητος ήταν και ο Τζαμάλ Μάρεϊ, στη νίκη των Ντένβερ Νάγκετς με 120-103 επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων τελείωσε το ματς με 50 πόντους, κάνοντας ρεκόρ καριέρας στο ΝΒΑ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…