Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Τριαντόπουλος: “Καλά είναι τα πρωτόκολλα, αλλά δεν είναι Ευαγγέλια”

Τριαντόπουλος: “Καλά είναι τα πρωτόκολλα, αλλά δεν είναι Ευαγγέλια”

Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Τάκης Τριαντόπουλος λίγο μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ για τα νέα κρούσματα στις τάξεις της ομάδας, με ανάρτηση του στα social media ευχήθηκε περαστικά σε αυτούς που νοσούν, και σχολίασε τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Συγκεκριμένα, ο Τάκης Τριαντόπουλος, τόνισε ότι τα πρωτόκολλα είναι καλά, αλλά δεν είναι Ευαγγέλια, φέρνοντας ως παράδειγμα το τι θα γινόταν αν είχε γίνει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς τα δέκα έφτασαν τα κρούσματα στην ομάδα μας. Ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα… Την μόνη φορά που δεν ακολουθήσαμε πρωτόκολλα και κανονισμούς ήταν στην αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. 

Κάποιοι επέμεναν στην σύσκεψη ότι βάσει πρωτοκόλλου μπορούμε να ταξιδέψουμε και να παίξουμε! Δεν θέλω να σκέφτομαι  καν τι θα συνέβαινε σε αυτήν την περίπτωση και σε εμάς αλλά και στον ΠΑΟΚ πιθανότατα. 

Μετά από αυτό ίσως κάποιοι καταλάβουν ότι καλά είναι τα πρωτόκολλα και οι κανονισμοί αλλά δεν είναι Ευαγγέλια. Πρέπει να είναι δυναμικά, και πάντα να μπαίνει πάνω από όλα η υγεία των συνανθρώπων μας. 

Μην ξεχνάμε ότι και οι παίκτες, οι προπονητές, οι γυμναστές, οι διοικητικοί των ομάδων είναι άνθρωποι και αυτοί, έχουν οικογένειες, γονείς, συζύγους, παιδιά και βιώνουν και αυτοί δύσκολες καταστάσεις όταν νοσήσουν, όπως όλοι. 

Περαστικά εύχομαι και ελπίζω να σταματήσει εδώ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαγιάννης: «Είχαμε πρόβλημα στην αυτοσυγκέντρωση, σύντομα θα είμαστε καλύτεροι»

Ο Παναθηναϊκός αν και πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις αδίκησε τον εαυτό του με τα επιπόλαι…