Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Συναγερμός στο Κύπελλο Ελλάδας! Στον “αέρα” η διοργάνωση

Συναγερμός στο Κύπελλο Ελλάδας! Στον “αέρα” η διοργάνωση

SEF OLYMPIACOS PANATHINAIKOS

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν όπως θα ήθελαν τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για την Euroleague την περασμένη Παρασκευή (5/2).

Μετά τα τρία κρούσματα κορονοϊού που προέκυψαν στα χθεσινά τεστ, επικρατεί συναγερμός στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε, ενώ στον… αέρα είναι και το παιχνίδι με το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτό σημαίνει ότι στον αέρα είναι και το Κύπελλο, καθώς ο νικητής θα παίξει την την Παρασκευή ημιτελικό με το νικητή του Λαύριο-ΑΕΚ και για την Κυριακή έχει προγραμματιστεί ο τελικός.

Όλα τα μέλη του Παναθηναϊκού θα υποβληθούν τη Δευτέρα σε νέα τεστ και τότε θα γίνει γνωστό αν θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι του Κυπέλλου.

Το πρωτόκολλο της ΕΟΚ για το Κύπελλο προβλέπει πως θέμα αναβολής τίθεται αν υπάρχουν τρία κρούσματα παικτών κι όχι απλώς μελών μιας ομάδας. Σύμφωνα με τη Live Sport, από τα κρούσματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό μόνο το ένα αφορά σε παίκτη, ωστόσο υπάρχει ανησυχία για περαιτέρω διασπορά.

Αν υπάρξουν τρία και παραπάνω κρούσματα παικτών, τότε θα αναβληθεί το παιχνίδι με το Περιστέρι και θα πάει πίσω το Κύπελλο. Το δύσκολο σε μίοα τέτοια περίπτωση είναι βρεθούν νέες ημερομηνίες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…