Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Σπανού: “Πετύχαμε κάτι μεγάλο, είμαι περήφανη”

Σπανού: “Πετύχαμε κάτι μεγάλο, είμαι περήφανη”

120703

H Εθνική Γυναικών με το καλάθι και φάουλ της Μαριέλλας Φασούλα 11 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα με την Βουλγαρία έφτασε την πολυπόθητη διαφορά των 18 πόντων που χρειαζόταν και προκρίθηκε στα τελικά του Ευρωμπάσκετ. Η Άρτεμις Σπανού δήλωσε περίφανη για την πρόκριση, ενώ τόνισε ότι όλα τα κορίτσια δώσανε το 100% για να πετύχουν κάτι μεγάλο.

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ μεγάλο αυτό που πετύχαμε. Το θέλαμε πολύ. Δώσαμε το 100% για να πάρουμε την νίκη και τη διαφορά που θέλαμε Είμαι απίστευτα περήφανη για την ομάδα μας. Όλες δώσαμε το 100%, η καθεμία με τον τρόπο της και ήρθε αυτή η μεγάλη πρόκριση», τόνισε αρχικά η Σπανού, προτού προθέσει:

«Ήταν ένα ματς που παίχτηκε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Σήμερα όλη η ομάδα έδειξε έναν εαυτό που θα χρειαστούμε και στο Ευρωμπάσκετ. Για να πω την αλήθεια ήμουν ήρεμη σε όλο το παιχνίδι. Δεν έχασα σε καμιά στιγμή την πίστη μου στην ομάδα και το μετέφερα και στα κορίτσια. Τα πήγαμε εξαιρετικά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες. Στο προηγούμενο Ευρωμπάσκετ δεν είχαμε περάσει και μας το χρωστούσε η τύχη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…