Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ SMS 13033: Με κωδικό 2 και μόνο για δυο ώρες τα ψώνια σε σούπερ μάρκετ

SMS 13033: Με κωδικό 2 και μόνο για δυο ώρες τα ψώνια σε σούπερ μάρκετ

μάρκετ γάλα

SMS 13033: Μέσα σε δύο ώρες θα πρέπει ο καταναλωτής να κάνει τα ψώνια του σε σούπερ μάρκετ, φούρνους, μπακάλικα και περίπτερα, σε οτι δηλαδή μένει ανοιχτό και καλύπτεται απο τον κωδικό 2 στο 13033.

Όπως ανακοινώθηκε ήδη απο χθες απο τον Πρωθυπουργό κατά το διάγγελμα του, τα αυξημένα περιοριστικά μέτρα για την Αττική θα τεθούν σε ισχύ από την Πέμπτη (11/2) και θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

Στην ουσία «κλείνει κάθε μορφή λιανεμπορίου και στο εξής όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης θα λειτουργούν εξ αποστάσεως. Εκτός από την ειδική αγωγή που θα συνεχιστεί με φυσική παρουσία».

Από την Πέμπτη (11/2) κλείνουν όλα τα καταστήματα λιανικής, καθώς επίσης τα κομμωτήρια/κέντρα αισθητικής/ πεντικιούρ-μανικιούρ. Κλείνουν επίσης βιβλιοπωλεία και πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Ανοιχτά παραμένουν τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων (φούρνοι, μπακάλικα, μανάβικα, κρεοπωλεία), τα φαρμακεία, τα βενζινάδικα, τα συνεργεία, τα περίπτερα, τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και τα pet shop, προσοχή όμως η διάρκεια του μηνύματος για αυτά έχει χρονικό όριο δύο ωρών.

Υπενθυμίζεται και πάλι πως οι καταναλωτές θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στο 13033 με τον κωδικό 2 για να κάνουν τις αγορές τους, ενώ έχουν στη διάθεσή τους δύο ώρες από τη στιγμή που θα λάβουν το απαντητικό μήνυμα.

Οι καταναλωτές λοιπόν που πηγαίνουν για ψώνια οφείλουν να διατηρούν το μήνυμα που έχουν στείλει στο 13033, προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης και με βάση όλα όσα έχουν ανακοινωθεί, τα σούπερ μάρκετ μπορούν να είναι ανοιχτά και την Κυριακή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…