Κεντρική NBA Σε κρίση οι Μπακς του Αντετοκούνμπο, νέα σφαλιάρα από τους Ράπτορς (vid)
NBA

Σε κρίση οι Μπακς του Αντετοκούνμπο, νέα σφαλιάρα από τους Ράπτορς (vid)

antetokounmpo4

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν μπορούν να σηκώσουν με τίποτα κεφάλι. Η ομάδα του Έλληνα φόργουορντ υπέστη την πέμπτη σερί ήττα της και δεύτερη συνεχόμενη από το Τορόντο με 110-96, υποχωρώντας ακόμα περισσότερο στην κατάταξη (16-13) της Ανατολής.

Τα Ελάφια δεν θυμίζουν σε τίποτα την περσινή ομάδα της κανονικής περιόδου που σάρωνε τα πάντα στο πέρασμα της. Τουλάχιστον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι σε καλή κατάσταση, αλλά και πάλι είναι απελπιστικά μόνος.

Ο Έλληνας σταρ αγωνίστηκε για 37 λεπτά κι άγγιξε το triple double με 23 πόντους (8/16 δίποντα και 7/13 βολές, 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα και 5 λάθη.

Το Μιλγουόκι υποχώρησε σε 16-13, εν αντιθέσει με το Τορόντο που έχει ρεκόρ 14-15. Πέντε πόντους σε 8 λεπτά συμμετοχής σημείωσε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Για τους Ράπτορς o Νόρμαν Πάουελ με 29 και ο Πασκάλ Σιάκαμ με 27 πόντους έκαναν τη διαφορά.

https://www.youtube.com/watch?v=he4ozS1tAx0&feature=emb_title

Οι Νετς με την προσθήκη του Χάρντεν έχουν δείξει ότι είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Το Μπρούκλιν νίκησε εκτός έδρας τους Λέικερς με 109-98, χωρίς τον Ντουράντ. Για τους νικητές ξεχώρισε οι Τζέιμς Χάρντεν με 23 πόντους και 11 ασίστ και Τζο Χάρις με 21 πόντους και 6/7 τρίποντα. Για τους πρωταθλητές ξεχώρισε ο Λεμπρόν Τζέιμς με 32 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=g786_UYhQ_8&feature=emb_title

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…