Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Σε απόγνωση ο Κολοσσός!

Σε απόγνωση ο Κολοσσός!

Κολοσσός, Καντζούρης

Τα προβλήματα τραυματισμών και κορωνοϊού προβληματίζουν τον Ηλία Καντζούρη εν όψει του αγώνα στο Λαύριο.

«Πονοκέφαλος» έχει πιάσει τον Ηλία Καντζούρη σχετικά με το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Γ.Σ. Λαυρίου. Στον Κολοσσό έχουν… ξεμείνει από παίκτες και δεν υπερβάλλουμε καθόλου. Κι αυτό γιατί δεν έχουν κάνει ακόμη προπονήσεις με την ομάδα ο Κένι Γκόινς και ο Νίκος Καμαριανός, που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τα προβλήματα τραυματισμών τους. Αμφότεροι δύσκολα θα παίξουν το Σάββατο στο Λαύριο και αν υπολογίσει κανείς και τους παίκτες, που είναι θετικοί στον κορωνοϊό, τότε βγαίνει το συμπέρασμα ότι αυτή τη στιγμή ο Κολοσσός δεν διαθέτει περισσότερους από 7-8 ετοιμοπόλεμους αθλητές για το Λαύριο.

Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται σε απόγνωση, με τον Κολοσσό να «πληρώνει» το μικρό σε αριθμό ρόστερ από την αρχή της σεζόν. Η Basket League μπαίνει στην τελική της ευθεία και ο Κολοσσός έχει κάθε εβδομάδα και λιγότερες λύσεις, με τον Ηλία Καντζούρη να κάνει τον σταυρό του, μην τυχόν και υπάρξουν τραυματισμοί ή κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα. Είναι πολύ πιθανό, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, οι «θαλασσί» να ταξιδέψουν με 7-8 αθλητές στην Αθήνα για το παιχνίδι με το Λαύριο.

Όπως είναι εύλογο ο Κολοσσός δυσκολεύεται ακόμη και να κάνει προπόνηση στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας και ευτυχώς που ήρθε γρήγορα στη Ρόδο ο Αμερικανός Glynn Watson, ενώ βοηθάει στις προπονήσεις και ο Αλέξανδρος Αγγελάκος. Το μικρό ρόστερ από την αρχή της περιόδου έχει δυσκολέψει πολύ την προσπάθεια του Κολοσσού και αυτό θα πρέπει να είναι καλό μάθημα για την επόμενη χρονιά, ώστε το έμψυχο δυναμικό να αποτελείται τουλάχιστον από 14 αθλητές και όχι 12 όπως φέτος. Το παιχνίδι με τον Γ.Σ. Λαυρίου είναι ιδιαίτερα δύσκολο και ο Κολοσσός θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο. Βέβαια τα προβλήματα δυσκολεύουν αισθητά την προσπάθεια των «θαλασσί», οι οποίοι πάντως είναι αποφασισμένοι να παλέψουν σε μία έδρα στην οποία έχουν κερδίσει δύο φορές στο παρελθόν.

Πηγή: 12sports.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…