Κεντρική Elite League “Βόμβα” Κάτζου: “O Κόροιβος δεν πρόκειται να ξεκινήσει ότιδήποτε”

“Βόμβα” Κάτζου: “O Κόροιβος δεν πρόκειται να ξεκινήσει ότιδήποτε”

katzos dionusis

Νέα δεδομένα φαίνεται ότι μπαίνουν στο ζήτημα της επιστροφής στις προπονήσεις με απότερο στόχο την επανέναρξη μετά από δηλώσεις του Προέδρου του Κοροίβου, Σάκης Κάτζος, καθώς όπως είπε η ομάδα του δεν πρόκειται να ξεκινήσει τίποτα.

Την ώρα που όλο το προηγούμενο διάστημα οι παίκτες των Εθνικών κατηγοριών εκλιπαρούσαν και πάλευαν με όλα τα μέσα για την επιστροφή τους στα παρκέ, ο Πρόεδρος της ομάδας της Ηλείας με ανάρτηση του είχε θέσει τους δικούς του όρους για επιστροφή, με τους οποίους συμφωνούν 14 από τις 16 ομάδες. Σε δημοσίευμα της Πρωινής σήμερα, ο κύριος Κάτζος τονίζει ότι από την στιγμή που δεν έχουν εκπληρωθεί ούτε στο ελάχιστο οι όροι που είχε θέσει η ομάδα του δεν θα μπει στην διαδικασία να ξεκινήσει προπονήσεις ή να δώσει αγώνες.

Μάλιστα, αναφέρει ότι το μεγαλύτερο μέρος των ομάδων της Α2 συμφωνούν με αυτούς τους όρους, κάτι που ενδεχομένως να βάλει νέο φρένο στην επανέναρξη.

Αναλυτικά:

«Η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Α2 εμμένουν στους τρεις προαπαιτούμενους όρους που έχουμε θέσει στην επιστολή μας στις 12/1. Ενάμιση μήνα από τότε, δεν βλέπω να υπάρχει λόγος να αλλάξουμε άποψη, εφόσον δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση στα αιτήματά μας και η κατάσταση είναι πλέον πολύ χειρότερη, ενάμιση μήνα αργότερα. Ο Κόροιβος δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να ξεκινήσει οτιδήποτε, αν δεν ικανοποιηθούν οι όροι που έχουν θέσει τα σωματεία της Α2. Σίγουρα κάθε ομάδα μπάσκετ υπάρχει για να παίζει μπάσκετ στο γήπεδο και όχι να είναι στα πιτς. Όμως, τώρα μιλάμε για ειδικές συνθήκες και αυτό πρέπει να το καταλάβει η Πολιτεία και να βοηθήσει στο βαθμό που πρέπει. Τα σωματεία της Α2 τα κάλεσε η Πολιτεία να συζητήσει τα προβλήματα που υπάρχουν; Συν τοις άλλοις, δεν υπάρχει λογική να απαγορεύει το κυνήγι και το ψάρεμα και να επιτρέπει τις προπονήσεις στην Α2 σε κλειστά γήπεδα. Για την Α1 Γυναικών έχει μια βάση η επιστροφή, διότι είναι η Εθνική ομάδα από πίσω, που προκρίθηκε στο Ευρωμπάσκετ 2021 και πρέπει οι παίκτριες να έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για την διοργάνωση», ανέφερε ο Πρόεδρος του Κοροίβου.

Σε ερώτηση για το με ποιο σκεπτικό θεωρεί πως πάρθηκε αυτή η απόφαση εφόσον τα κρούσματα είναι περισσότερα εν συγκρίσει με το Νοέμβριο που διεκόπησαν τα πρωταθλήματα, ο κ. Κάτζος απάντησε: «Αυτό πρέπει να το απαντήσουν οι λοιμωξιολόγοι, όχι εμείς. Ήταν μια απόφαση που δείχνει πως υπάρχει παρασκήνιο από πίσω…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…