Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Πέτρος Φιλιππίδης : Απαντά με εξώδικο στις καταγγελίες για ξυλοδαρμό ηθοποιού

Πέτρος Φιλιππίδης : Απαντά με εξώδικο στις καταγγελίες για ξυλοδαρμό ηθοποιού

petros filippidis 2048x1200 1 scaled

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ζητά από τον δικηγόρο του ηθοποιού να ανακαλέσει μέσα σε 3 ημέρες.

Με εξώδικο απάντησε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης στην καταγγελία που έγινε από τον δικηγόρο Γιώργο Γεραρή και σύμφωνα με τον οποίο, ένας άνδρας ηθοποιός καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για ξυλοδαρμό πάνω στη σκηνή και στα παρασκήνια.

Στο εξώδικο ο Πέτρος Φιλιππίδης χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς του δικηγόρου «ψευδείς και συκοφαντικούς» και ζητά από τον δικηγόρο να ανακαλέσει τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς μέσα σε τρεις ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως ο δικηγόρος Γιώργος Γεραρής, συνήγορος των κ.κ. Δούκα, Αναστασοπούλου, Παπαχαραλάμπους και Δροσάκη, αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης στο MEGA μια ακόμη καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη από ηθοποιό που δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομά του.

«Η καταγγελία είναι από έναν ηθοποιό που δεν θέλει να δώσει το όνομά του. Σήμερα είναι σε μια μέση ηλικία και δεν είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο όνομα. Έχει παίξει, όμως, όλη του ζωή στο θέατρο. Αφορά σε γεγονότα που συνέβαιναν από το 2013-2015 με τον θίασο του Πέτρου Φιλιππίδη, τον οποίο και αφορά η καταγγελία.

O Πέτρος Φιλιππίδης έσπρωχνε και χαστούκιζε τον συνάδελφο του για τις ανάγκες του ρόλου στην παράσταση «Φον δημητράκης», ενώ η κακοποίηση συνεχιζόταν και στα καμαρίνια.

«Το ξύλο δεν ήταν θεατρικό ξύλο, αλλά κανονικό ξύλο. Τον χτυπούσε με ένα τηλέφωνο στους ώμους και μετά του έδινε χαστούκια. Μετά από λίγο καιρό συνέχισε με τα χέρια του. Με δυνατά χαστούκια, ή με χτυπήματα στους ώμους και την πλάτη με τα χέρια του», ανέφερε ο κ. Γεράρης.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…