Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Περιστέρι: Επέστρεψε… μασκοφόρος ο Μπουρούσης

Περιστέρι: Επέστρεψε… μασκοφόρος ο Μπουρούσης

slider 0E357E3D scaled e1613663988277

Πάνοπλο είναι από σήμερα το Περιστέρι, καθώς μετά από καιρό επέστρεψε στις προπονήσει και ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος λόγω του κατάγματος του στην μύτη φορούσε ειδική προστατευτική μάσκα. Κατά τα άλλα ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες του εν δράση στο δυνατό φιλικό του Σαββάτου (20/02) κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Περιστέρι:

Με τον Γιάννη Μπουρούση να τίθεται στην διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου συνεχίζονται οι προπονήσεις του Περιστερίου στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο έμπειρος σέντερ, που υπέστη κάταγμα στη μύτη σε μία προπόνηση την προηγούμενη εβδομάδα, πάτησε την Πέμπτη (18/2) παρκέ, φορώντας την ειδική προστατευτική μάσκα.

Ο Μπουρούσης ξεκίνησε να προπονείται ακολουθώντας ένα μέρος του προγράμματος και κάνοντας στην συνέχεια ατομικό και σταδιακά θα ανεβάσει ρυθμούς, ώστε να είναι έτοιμος με την επανέναρξη της Stoiximan Basket League.

Ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» Σωτήρης Μανωλόπουλος έχει πλέον όλους τους παίκτες στην διάθεση του και το Σάββατο (20/2, 14:00) κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα έχει την ευκαιρία να δει τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητάς τους.

Τέλος, αρνητικά ήταν όλα τα τεστ Covid-19, στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας του Περιστερίου, εν όψει της φιλικής αναμέτρησης με τους «κιτρινόμαυρους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…