Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Περίπου 1.000 ραντεβού για εμβολιασμό είχαν αναβληθεί έως το απόγευμα λόγω της κακοκαιρίας

Περίπου 1.000 ραντεβού για εμβολιασμό είχαν αναβληθεί έως το απόγευμα λόγω της κακοκαιρίας

Κορωνοϊός

Ρεκόρ εμβολιασμών καταγράφει σήμερα, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, η χώρα μας παρά την κακοκαιρία «Μήδεια» που έπληξε πολλές περιοχές.

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν πολλές περιοχές στην Ελλάδα φαίνεται πως δεν κατάφεραν να διαταράξουν την υλοποίηση του προγράμματος Ελευθερία, για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Μάριος Θεμιστοκλέους κατά την ενημέρωση για την πορεία του εμβολιασμού στην χώρα μας, έχουμε ξεπεράσει τις 550 χιλιάδες εμβολιασμών και σήμερα, παρά την κακοκαιρία, έχουν μέχρι αυτή τη στιγμή διενεργηθεί 25 χιλιάδες εμβολιασμοί, που αποτελούν και ρεκόρ ημέρας από τις 27 Δεκεμβρίου, ημερομηνία έναρξης των εμβολιασμών στην Ελλάδα.

Όπως ανέφερε, εκτιμάται ότι πάνω από το 90% των πολιτών προσήλθαν για να εμβολιαστούν κανονικά στο ραντεβού. Όσοι δεν προσήλθαν για την 1η δόση θα πρέπει να επαναπρογραμματίσουν το ραντεβού τους, καθώς δεν θα ισχύσει το διάστημα της ποινής.

Οι πολίτες που είχαν ραντεβού για 2η δόση, ανάλογα με το σημερινό αριθμό των ακυρώσεων και των μη προσελεύσεων, θα αποφασιστεί και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες πως θα επαναπρογραμματίσουν το ραντεβού τους.

«Από τα 750 εμβολιαστικά κέντρα που λειτουργούσαν σήμερα στη χώρα, είχαμε προβλήματα σε ελάχιστα, Για παράδειγμα στο Καπανδρίτι και στην Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού, λόγω δυσκολίας πρόσβασης του προσωπικού, τα οποία όμως και εκεί αντιμετωπίστηκαν έως το μεσημέρι» σημείωσε ο κ. Θεμιστοκλέους.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο χάρτης της διασποράς: «Βράζουν» Αττική και Θεσσαλονίκη, ποιες περιοχές καταγράφουν υψηλούς αριθμούς κρουσμάτων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, από τα συνολικά 5.870 νέα κρούσματα κορονοϊού, στην Ατ…