Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Παπανικολάου: “Αυτό εισπράττω από το πρόγραμμα One Team” (vid)

Παπανικολάου: “Αυτό εισπράττω από το πρόγραμμα One Team” (vid)

Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του προγράμματους One Team της Ευρωλίγκας όλα αυτά τα χρόνια, και σε αυτό αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στην εκπομπή crossover του Τζο Αρλάουκας. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην χαρά που φαίνεται στα μάτια των παιδιών όταν βλέπουν τους παίκτες, τονίζοντας ότι αυτό που εισπράττει από το πρόγραμμα είναι η αγνή αγάπη τους.

Αναλυτικά:

«Δεν παίρνει τίποτα, μόλις μια ώρα από τον χρόνο σου, μια ώρα από την ζωή σου, όμως δίνεις τόση πολύ χαρά και συναισθήματα  σε όλα αυτά τα παιδιά. Αυτό που προκαλεί την μεγαλύτερη έκπληξη, όμως, είναι πως όση ώρα βρίσκεσαι εκεί, καταλαβαίνεις πως δεν δίνεις μόνο χαρά και συναισθήματα, αλλά παράλληλα εισπράττεις.

Κάθε φορά που συναναστρέφεσαι με αυτά τα παιδιά, εισπράττεις τις αγκαλιές τους, την αγάπη τους. Κάθε φορά που περνάς την πόρτα και σε βλέπουν, διακρίνεις την χαρά στα μάτια τους, τρέχουν να σε αγκαλιάσουν, να παίξουν μαζί σου, να σου δείξουν την αγάπη τους. Αυτό εισπράττω από το πρόγραμμα One Team όλα αυτά τα χρόνια. Γι αυτό συνεχίζω να συμμετέχω και είμαι χαρούμενος γι αυτό.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…