Κεντρική Αρθρογράφοι Κογκαλίδης Ολυμπιακός : Δεν βρίσκει… ΜακΚίσικ, δεν κάνει φέτος μεταγραφή

Ολυμπιακός : Δεν βρίσκει… ΜακΚίσικ, δεν κάνει φέτος μεταγραφή

mcKissic ananewsi

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα ήθελαν να δουν την ομάδα τους να κάνει μεταγραφική κίνηση, να ενισχύεται και να παίξει τις όποιες μαθηματικές πιθανότητες έχει, για να προκριθεί στα πλέι οφ. Θα έχουν τη… μισή χαρά. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα σταματήσουν να κυνηγούν τις πιθανότητες, αυτές τις μηδαμινές που υπάρχουν, δίχως όμως να αποκτήσουν άλλον παίκτη. Όχι, από τη στιγμή που δεν βρήκαν… ΜακΚίσικ.

Από το εξωτερικό κυκλοφόρησε μια… φήμη για τον Γκουστάβο Αγιόν, ο οποίος στην ουσία έχει… κόψει το μπάσκετ. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάνε σε επιλογή παίκτη… μιας χρήσης, διαφορετικά θα είχαν κινηθεί για έναν από τους ελεύθερους. Για παράδειγμα, ο Έβανς (4άρι, εκεί που ο Ολυμπιακός έχει πληρότητα) υπήρχε στην αγορά, πριν κινηθεί γι’ αυτόν η Αρμάνι Μιλάνο (δείγμα του ότι το πρόβλημα με τον Λεντέι είναι σοβαρότερο απ’ ότι αρχικά εκτιμήθηκε), αλλά δεν θέλει κάτι τέτοιο.

Οι «κόκκινοι» θα έκαναν κίνηση μόνο αν υπήρχε ένας παίκτης, όπως ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος είχε όλο το πακέτο, έδινε άμεση λύση -όπως κι έδωσε, την περσινή σεζόν-, αλλά είχε και προοπτική για την επόμενη μέρα. Σε αυτή την περίπτωση θα υπήρχε μεταγραφική δραστηριότητα, όμως ΜακΚίσικ δεν υπάρχει στην αγορά, οπότε ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα συνεχίσει ως το τέλος με εκείνους που έχει.

Άλλωστε, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο συναγερμός ήχησε πριν καιρό, κανείς δεν αντέδρασε, οπότε δεν συντρέχουν λόγοι σήμερα, με την πρόκριση να έχει προ πολλού χαθεί, να γίνει… σπασμωδική αντίδραση, να χαθούν χρήματα, να ανατραπούν ισορροπίες.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν δίχως να κοιτάζουν τον βαθμολογικό πίνακα, γεγονός που σημαίνει ότι δεν πρόκειται ούτε να πετάξουν λευκή πετσέτα (μην περιμένετε -για παράδειγμα- να δείτε τον Νικολαΐδη να παίρνει χρόνο, αν δεν μπορεί να βοηθήσει καθοριστικά στην εξέλιξη μιας συνάντησης), δίχως να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…