Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Οι προσφορές του Ολυμπιακού στο φιλικό με το Λαύριο

Οι προσφορές του Ολυμπιακού στο φιλικό με το Λαύριο

papanmiokolaoy dorea scaled

Ο Ολυμπιακός έδωσε σήμερα ακόμα ένα φιλικό στο πλαίσιο του προγράμματος «Monday Night Against Covid-19», και όπως κάθε Δευτέρα δεν έλειψαν οι πρόσφορές κοινωνικού χαρακτήρα. Ολυμπιακός και Bwin έκαναν σημαντικές δωρεές σε διάφορα κομμάτια του τομέα της Υγείας, από υγειονομικό υλικό μέχρι μάσκες προστασίας από τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της Bwin και η Κατερίνα Δαλάκα, παρέδωσαν στην Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του οργανισμού «Make A Wish Greece» επιταγή που θα κάνει πραγματικότητα τα όνειρα πολλών παιδιών με ασθένειες. 

Παράλληλα, ο φόργουορντ των Ερυθρολεύκων, Κώστας Παπανικολάου, τίμησε των τόπο καταγωγής του, τα Τρίκαλα, προσφέροντας προσωπικά στο Νοσοκομείο Τρικάλων υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού του νοσοκομείου. Την επιταγή παρέλαβε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Κωνσταντίνος Γρηγορίου.

Το αποκορύφωμα των προσφορών ήρθε με τον διαγωνισμό τριπόντων μεταξύ του Σάσα Βεζένκοφ και του Τάισον Κάρτερ, οι οποίοι σκόραραν από 15 έκαστος, με τον αριθμό των 100 μασκών ανα εύστοχο τρίποντο να διπλασιάζεται και να δίνονται συνολικά 6.000 μάσκες στο Κέντρο Υγείας του Λαυρίου. Τέλος, δόθηκε υγειονομικό υλικό για το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…