Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Ο νέος ισχυρός συμπαίκτης του Λιόλιου

Ο νέος ισχυρός συμπαίκτης του Λιόλιου

Λιόλιος

Μια ακόμη προσθήκη στο πλευρό του κυρίου Λιόλιου έγινε γνωστή σήμερα, στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της ΕΟΚ.

Ο λόγος για τον κύριο Χρήστο Βασιλειάδη, σύμβουλο επιχειρήσεων και υψηλόβαθμο στέλεχος της Citibank, με δραστηριότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από την οποία αποχώρησε το 2011 από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Υπήρξε αθλητής του Πρωτέα Βούλας, στου οποίου το ΔΣ συμμετέχει εδώ και 20 έτη, με τα 19 εξ αυτών ως πρόεδρος, κατά τη διάρκεια των οποίων ο σύλλογος παρουσίασε εκπληκτικό έργο στις ακαδημίες και την ομάδα γυναικων, η οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας ενώ αγωνιζόταν ακόμη στην Α2. Οι Ακαδημίες του Πρωτέα είναι πλέον από τις μεγαλύτερες στη χώρα με περίπου 600 αθλητές, σημειώνοντας παράλληλα πανελλήνιες επιτυχίες έχοντας κατακτήσει 5 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Νεανίδων τα τελευταία 7 χρόνια.

Ο κύριος Βασιλειάδης, προέβη στην παρακάτω δήλωση, στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από πολλή σκέψη και προβληματισμό είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου στις επικείμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου.

Θεωρώ ότι στην προσπάθεια που γίνεται για την αναγέννηση του Ελληνικού Μπάσκετ, χρειαζόμαστε όλοι όσοι μπορούμε να βοηθήσουμε.

Για να γίνει πραγματικότητα η αναγέννηση αυτή απαιτείται μακρόπνοο σχέδιο αναδιάρθρωσης της Ομοσπονδίας, ξεκινώντας από την κατάρτιση αναπτυξιακού προγράμματος που θα οδηγήσει στην καλύτερη λειτουργία των ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής σε συνεργασία με τα Σωματεία, την προσπάθεια βελτίωσης των εγκαταστάσεων σε συνεργασία με τους Δήμους, , την αναδιοργάνωση του Μπάσκετ Γυναικών, την βελτίωση όλων των Πρωταθλημάτων με όποιες αναγκαίες αλλαγές, ενώ είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ η Διοικητική Αναβάθμιση και Ψηφιοποίηση της Ομοσπονδίας, η Διαφάνεια στις Διαδικασίες, η Αξιοκρατία και η Τεχνοκρατική αντίληψη στη λήψη των αποφάσεων. Κύριος στόχος είναι να διευκολυνθεί η παραγωγική διαδικασία και να επιστρέψει το Ελληνικό Μπάσκετ στην κορυφή.

Με τον κ Βαγγέλη Λιόλιο διαπιστώσαμε την ταύτιση των απόψεών μας και έτσι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της πρωτοβουλίας #dwsepasa θα προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο αύριο για το μπάσκετ που όλοι αγαπάμε.»

 

Δημοφιλή
Τελευταία
Το σήμερα και το αύριο του μπάσκετ.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Φασούλας: Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, με τον «τίγρη»…

Ο Παναγιώτης Φασούλας «ενώνει» το (πραγματικό) μπάσκετ. Ο Βαγγέλης Λιόλιος επιχείρησε να κ…