Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπαρτζώκας: “Πιστεύω ότι θα παίξει στο ντέρμπι ο Βεζένκοφ, εκτός ο Παπανικολάου”

Μπαρτζώκας: “Πιστεύω ότι θα παίξει στο ντέρμπι ο Βεζένκοφ, εκτός ο Παπανικολάου”

Μπαρτζώκας

Στην επιβάρυνση των παικτών του από τα συνεχόμενα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα αναφέρθηκε ο Γιώργος σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό. Παράλληλα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο Σάσα Βεζένκοφ θα δώσει παρών στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, σερ αντίθεση με τον Κώστα Παπανικολάου.

Αναλυτικά:

«Παίξαμε σε 20 μέρες επτά απαιτητικά παιχνίδια, είχαν μεγάλη ένταση, παρατάσεις. Είδαμε παιδιά που μας βοηθούν στην προπόνηση, ήταν ένα χρήσιμο φιλικό. Ο Ιωνικός είχε καλή καθοδήγηση και έπαιξε ζώνη για 40 λεπτά. Οι τραυματισμοί είναι μέρος του αθλητισμού, ο Βεζένκοβ πιστεύω ότι θα είναι διαθέσιμος, ο Παπανικολάου δεν θα είναι, ο Σπανούλης είχε κάποιες ενοχλήσεις, ο Σλούκας έχει παίξει πάρα πολύ, ο ΜακΚίσικ έπαιξε στα πρώτα λεπτά.

Θα έχουμε μέχρι την Παρασκευή ευκαιρία για μερικές καλές προπονήσεις. Αυτά τα ματς είναι πάντα ξεχωριστά, είναι κρίσιμο, κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο. Είμαστε νέα ομάδα, υπάρχει αναπροσαρμογή ρόλων. Είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, κάποια ματς τα χάσαμε στον πόντο, από ένα γλίστρημα, είναι κάτι που πραγματικά μας στενοχωρεί, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε Μπαρτσελόνα, Μιλάνο, Ζάλγκιρις, τα χάσαμε και δεν μπορούμε να κλαίμε, κοιτάμε μπροστά. Τα παιδιά του Ιωνικού τα ξέρω, ζω στην Ελλάδα και παρακολουθώ τα παιχνίδια. Ο Βαγγέλης Αγγέλου κάνει πολύ καλή δουλειά και θα αναδείξει ταλέντα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…