Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μήνυμα αισιοδοξίας από τον Ιτούδη

Μήνυμα αισιοδοξίας από τον Ιτούδη

dimitris itoudis

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ηττήθηκε κι από τη Βαλένθια στην παράταση με 105-103 στην Ισπανία, με τον Δημήτρη Ιτούδη να αναφέρεται στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα τις τελευταίες μέρες.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα για το πάθος και την ενέργεια που δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός από τις συνθήκες που έχουμε να διαχειριστούμε, σε αυτό το παιχνίδι, όλα κρίθηκαν την τελευταία στιγμή. Συγχαρητήρια στη Βαλένθια, στο τέλος η νίκη ήρθε σε αυτήν. Τα πάντα θα μπορούσαν να έχουν πάει διαφορετικά. Αν κερδίζαμε εμείς, τότε και πάλι το αποτέλεσμα θα ήταν δίκαιο», ανέφερε για το παιχνίδι ο Έλληνας τεχνικός και στη συνέχεια, μίλησε για τα όσα προηγήθηκαν με την υπόθεση του Μάικ Τζέιμς

«Δε θέλω να αναλύσω ασήμαντες ή ουσιαστικές λεπτομέρειες. Συνολικά, είμαστε χαρούμενοι επειδή παλέψαμε. Θέλαμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα, αλλά μερικές φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλεις εσύ. Αλλά βγαίνουμε από τη δύσκολη κατάσταση που ήμασταν, ως ομάδα, ως σύνολο και ωριμάζουμε περαιτέρω. Είμαστε στο σωστό δρόμο» ήταν τα λόγια του Ιτούδη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Χάνει το ματς με Βίρτους ο Μονέκε

Ο Τσίμα Μονέκε δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Βίρτους. Η Μπασκόνια και η Βίρτους θα διεκδικήσ…