Κεντρική Β' Εθνική Μερμίγκης VS ΠΑΟΚ (vid)

Μερμίγκης VS ΠΑΟΚ (vid)

mermigis giannis

Το μπάσκετ σε όλες τις κατηγορίες, πλην της Βasket League, παραμένει “φυλακισμένο” ελέω πανδημίας. Και πλήθος κόσμου πλήττεται εξαιτίας αυτού… Μένουν στον “πάγο” οι αγωνιστικές δραστηριότητες και αυτό δημιουργεί οικονομικό κόστος σε πολλούς ανθρώπους ενώ υπάρχει και το “ευαίσθητο” θέμα των μικρών ηλικιών μιας και οι νεαροί -με τα γήπεδα να παραμένουν κλειστά- δεν έχουν την δυνατότητα να χαρούν το αγαπημένο τους άθλημα, ούτε να βελτιωθούν-εξελιχθούν και φυσικά ούτε να ξεδιπλώσουν τις δυνατότητές τους στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Eνας από τους παίκτες που φέτος (2020-21)… αναμενόταν να προκαλέσει “θόρυβο” -βάσει των ικανοτήτων που διαθέτει- στο εφηβικό πρωτάθλημα, είναι ο Γιάννης Μερμίγκης (παράλληλα, ανήκει και στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας της ΧΑΝΘ που συμμετέχει στη Β’ Εθνική). Ο νεαρός διαθέτει άψογη τεχνική κατάρτιση και πλούσιο επιθετικό ταλέντο. Η φετινή χρονιά (2020-21) ξεκίνησε ιδανικά για τον Μερμίγκη, ο οποίος ξεχώρισε από πλευράς ΧΑΝΘ, στη μεγάλη νίκη που πήρε το εφηβικό τμήμα της συγκεκριμένης ομάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας.

Η ΧΑΝΘ είχε επικρατήσει του “Δικεφάλου” με 58-64 και ο Μερμίγκης σημείωσε 15 πόντους. Είχε σημαντική συμβολή (οι 12 από τους 15 πόντους του “ήρθαν” στο 2ο ημίχρονο) στο “διπλό” της ΧΑΝΘ πετυχαίνοντας στην τέταρτη περίοδο καλάθι και φάουλ, διαμορφώνοντας έτσι το 46-52 ενώ λίγο αργότερα έκανε το 53-54 (με δίποντο) αλλά και το 53-56 (με βολές). Δεδομένου, λοιπόν, πως δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα, ας γυρίσουμε το χρόνο πίσω και μέσω video ας πάρουμε μια “γεύση” από καλάθια του νεαρού απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …