Κεντρική NBA Λεμπρόν σε Ζλάταν: «Τα έβαλε με λάθος άνθρωπο»
NBA

Λεμπρόν σε Ζλάταν: «Τα έβαλε με λάθος άνθρωπο»

ΛεΜπρόν

Την δική του απάντηση στον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς έδωσε ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο κορυφαίος παίκτης του ΝΒΑ, θέλησε να πάρει θέση για τις δηλώσεις του Ζλάταν, τον οποίο είχαν αποδέκτη τονίζοντας πως δεν θα σταματήσει ποτέ να υπερασπίζεται την ισότητα και την δικαιοσύνη.

«Δεν συμφωνώ. Στο τέλος της ημέρας δεν θα βγάλω τον σκασμό για πράγματα που είναι λάθος. Μιλάω για τους ανθρώπους μου, μιλάω για ισότητα, για κοινωνική δικαιοσύνη, για τον ρατσισμό, για να ψηφίζει κάποιος, για όσα γίνονται στην κοινότητα μας. Ήμουν μέρος της, έβλεπα τι συμβαίνει, βλέπω ακόμα τι συμβαίνει, έχω πάνω από 300 παιδιά στο σχολείο μου που περνάνε τα ίδια και χρειάζονται φωνή και εγώ είμαι η φωνή τους.

Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ την πλατφόρμα μου για να λέω όσα συμβαίνουν όχι μόνο στην κοινότητα μου, αλλά σε όλο τον κόσμο. Δεν πρόκειται να μείνω στον αθλητισμό. Καταλαβαίνω πόση δύναμη έχει η φωνή μου. Είναι αστείο που το λέει πάντως. Γιατί το 2018, όταν ήταν στην Σουηδία, μιλούσε για τα ίδια πράγματα. Ένιωθε ρατσισμό για το επώνυμο του στο γήπεδο. Σωστά; Ναι. Είμαι ενημερωμένος. Με λάθος άνθρωπο τα έβαλε. Κάνω τα μαθήματα μου» ανέφερε ο Λεμπρόν.

Κάπως έτσι φωτογραφίζει τις δηλώσεις του Ζλάταν ο οποίος πριν μερικά χρόνια είχε τονίσει πως:
«Εάν το όνομά μου ήταν Σβένσον ή Αντερσον ή εάν ήμουν ξανθός, τότε τα media στη Σουηδία θα με υπερασπίζονταν. Αντιθέτως, μου επιτίθενται ακόμα, επειδή είμαι ο Ιμπραΐμοβιτς. Είναι καμουφλαρισμένος ρατσισμός και είμαι 100% σίγουρος γι’ αυτό». Ωστόσο όπως φαίνεται τα λόγια αυτά δεν… ξεχάστηκαν με τον “βασιλιά” να θέλει να τα υπενθυμίσει στον κόσμο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…