Κεντρική Λάρισα Λάρισα: Ουέσπουν και με την… βούλα!

Λάρισα: Ουέσπουν και με την… βούλα!

f7f8c4727a011019fe43a7eaa92bf9a5 XL

Στην Ελλάδα βρίσκεται από νωρίς σήμερα (01/02) το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λάρισας, Ουέσλεϊ Λαμάρ Ουέσπουν, ο οποίος ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τους Θεσσαλούς. Μάλιστα, ο νέος γκαρντ της ομάδας του Νίκου Παπανικολόπουλου έπιασε κατευθείαν δουλειά, αφού συμμετείχε κανονικά στην σημερινή προπόνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ανακοινώνει με κάθε επισημότητα τη σύναψη συνεργασίας ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 με τον Wesley Lamar Washpun που αγωνίζεται ως point guard. 

Ο καλαθοσφαιριστής κατάγεται από την Αμερική και το 2016 συμμετείχε στη διαδικασία του NBA Draft, δίχως να επιλεχθεί από κάποια ομάδα.

Την ίδια χρονιά έφυγε από τις ΗΠΑ με προορισμό την Ευρώπη και συγκεκριμένα τη BBL για λογαριασμό της MHP Riesen Ludwigsburg στη Γερμανία. 

Στη συνέχεια γύρισε στην πατρίδα του για τους Iowa Energy/Wolves που συμμετέχουν στη G-League. Εκεί, έμεινε ως το 2019, όπου ταξίδεψε στη Λετονία για να φορέσει τα χρώματα της Ventspils, μιας ομάδας με πλούσια ιστορία στη χώρα. Με τους Λετονούς έπαιξε και στη διοργάνωση του Basketball Champions League.

Πλέον, βρίσκεται στη Λάρισα για την ομάδα μας, με τον Νίκο Παπανικολόπουλο να του δίνει κανονικά τις κατευθύνσεις στη σημερινή (1/2) προπόνηση.

Αυτή η κίνηση επισημοποιεί σε όλα τα επίπεδα και την αναπλήρωση του κενού που άφησε ο Ντέβιον Μπέρι, στον οποίον οι διοικούντες εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…