Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Λαρεντζάκης: “Θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση”

Λαρεντζάκης: “Θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση”

Λαρεντζάκης

O Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο τον Ολυμπιακό στο δεύτερο μέρος των ντέρμπι της φετινής σεζόν με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να τονίζει ότι η ομάδα του θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, ο Έλληνας γκαρντ χαρακτήρισε επικίνδυνη ομάδα τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του Νέντοβιτς.

Αναλυτικά:

«Δεν είναι ευχάριστο όταν χάνεις. Θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση, έχουμε δουλέψει αρκετά όλη αυτή την εβδομάδα και ξέρουμε την ιδιαιτερότητα αυτού του παιχνιδιού», ανέφερε αρχικά ο διεθνής γκαρντ, προτού σταθεί στις διαφορές που περιμένει σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου:

«Ο Παναθηναϊκός έχει μία αρκετά καλή ομάδα θεωρώ. Πόσο μάλλον με το νέο προπονητή οι παίκτες θέλουν να δείξουν πράγματα και θα αλλάξουν διάφορα. Αυτό είναι επικίνδυνο για τον αντίπαλο».

Για την απουσία του Νέντοβιτς σημείωσε: «Σίγουρα ο Νέντοβιτς είναι πολύ ταλαντούχος και ο Παναθηναϊκός ειδικά στην επίθεση τον έχει πολύ ανάγκη. Σίγουρα η απουσία του μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι αλλά όταν υπάρχουν τέτοιες απουσίες όλοι οι υπόλοιποι θέλουν να καλύψουν το κενό και γίνονται πιο επικίνδυνοι».

Για την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες και το πως αυτό επηρεάζει το ντέρμπι: «Σίγουρα είναι άσχημο που δεν θα έχουμε κόσμο. Όλοι περιμένουν πως και πως αυτά τα ματς αλλά αυτό που ζούμε είναι κάτι πρωτόγνωρο και εύχομαι να έρθει σύντομα η ώρα που θα είμαστε πάλι όλοι μαζί στο γήπεδο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…