Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ιτούδης: «Βάλαμε μεγάλα σουτ»

Ιτούδης: «Βάλαμε μεγάλα σουτ»

dimitris itoudis

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέρασε δια πυρός και σιδήρου από το ΣΕΦ, νικώντας στο φινάλε τον Ολυμπιακό. Ο Δημήτρης Ιτούδης ανέφερε μετά το ματς ότι έβαλαν μεγάλα σουτ, ενώ τόνισε ότι γνωρίζει τι πρέπει να διορθώσουν.

Αναλυτικά:

«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου για την εκτός έδρας νίκη. Ήταν δύο διαφορετικά πρόσωπα και δύο διαφορετικές νοοτροπίες που είχε να κάνει και με εμάς και με τον Ολυμπιακό. Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε σε όλα τα επίπεδα και επιβάλλαμε τον ρυθμό μας. Στο δεύτερο είχαμε διαφορετικό πρόσωπα. Είχαμε επισημάνει πως ο Ολυμπιακός παίρνει πάρα πολλούς πόντους από τον πρώτο και δεύτερο αιφνιδιασμό του τους επιτρέψαμε αυτό το παιχνίδι.

Βρεθήκαμε στο +23 γιατί ξεκινήσαμε και το δεύτερο ημίχρονο όπως το θέλαμε, αλλά από εκείνο το σημείο βάζοντας τον Βεζένκοφ πάνω στους δημιουργούς μας ως επί το πλείστον και αρχίσαμε να έχουμε πρόβλημα και τη δημιουργία και στον αιφνιδιασμό και ο Ολυμπιακός βρήκε πόντους. Έχουμε παίκτες που επέστρεψαν. Ο Τζέιμς ήταν εκτός για 20 μέρες, ο Σενγκέλια ήταν εκτός για 21 μέρες, ο Κλάιμπερν ήταν εκτός για 2 μήνες. Είχαμε απουσίες. Δεν ψάχνω για δικαιολγίες. Ξέρω τι πρέπει να διορθώσουμε. Βάλαμε μεγάλα σουτ, παίξαμε καλές άμυνες, είχαμε καλή κυκλοφορία, αλλά έχουμε κάνει λάθιη. Αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε, θα το βελτιώσουμε και θα επιστρέψουμε».

Για το αν κάνει restart η ΤΣΣΚΑ: «Για εμάς είναι restart. Πάλι δεν είμαστε πλήρεις. Ο Ντάνι γύρισε τον αστράγαλό του και δεν ήταν φιτ. Ελπίζουμε τη διπλή εβδομάδα να τον έχουμε μαζί μας. Προπονήσεις δεν έχουμε πολλές. Δεν είναι εύκολο, αλλά εδώ είμαστε για τα δύσκολα. Όλοι μας αναπολούμε με έναν περίεργο τρόπο, ποια ήταν η καλύτερη χρονιά που θα θυμάσαι με αγάπη και μήνες, είναι οι χρονιές που πάλευες, βγήκες από μια μάχη και κέρδισες. Οι χρονιές που πήγαιναν όλα καλά δεν ήταν όπως τη θυμάσαι. Όταν χάνεις 4 δημιουργούς και εξαιρετικούς πάικτες δεν είναι εύκολο η ομάδα να προχωρήσει, αλλά εμείς θα προχωρήσουμε γιατί η ομάδα έχει υψηλούς στόχους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…