Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ιτούδης: “Πάντα δύσκολα στο ΣΕΦ, είναι σαν νέα αρχή για μας”

Ιτούδης: “Πάντα δύσκολα στο ΣΕΦ, είναι σαν νέα αρχή για μας”

itoudis

Η ΤΣΣΚΑ φιλοξενείται αύριο (25/02) από τον Ολυμπιακό για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Δημήτρη Ιτούδη να τονίζει ότι πάντα είναι δύσκολο κόντρα στους Ερυθρόλευκους εκτός έδρας. Παράλληλα, ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας αναφέρθηκε στις προσθήκες της ομάδας του, λέγοντας ότι είναι σαν να κάνει μια νέα αρχή.

Αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός έκανε προσθήκες πρόσφατα, έχουν επίσης παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμούς. Αυτή είναι μια ομάδα που παλεύει και στις δύο άκρες του παρκέ, παίζουν παιχνίδι υψηλής ταχύτητας. Πολλά πράγματα έρχονται από τα χέρια του Σλούκα και του Σπανούλη, οι κύριοι δημιουργοί τους, ο Χάρισον και ο ΜακΚίσικ έχουν επίσης καταστάσεις με την μπάλα στα χέρια τους.

Έχουν επίσης συνδυασμούς με τον Πρίντεζη και τον Βέζενκοφ. Συνολικά, αυτή η ομάδα έχει τα πάντα και ξέρουμε ότι είναι πάντα δύσκολο να παίξει εναντίον τους εκτός έδρας. Είναι ένα είδος νέας αρχής για εμάς, έχουμε και νεοφερμένους παίκτες και παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμούς. Το καλό είναι που έχουμε τους περισσότερους παίκτες πίσω και δουλεύουμε στο υψηλότερο επίπεδο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Σφαιρόπουλος: «Παρά τις απουσίες μας, ελάτε να μας στηρίξετε»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός, Γιάννης Σφαιρόπο…