Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Επαναστάτες της… φακής κι άθλιοι διαχειριστές της Εθνικής

Επαναστάτες της… φακής κι άθλιοι διαχειριστές της Εθνικής

3 51 1

Έχετε ακούσει / διαβάσει ότι η Εθνική είναι πάνω απ’ όλους; Ε, ξεχάστε το. Εδώ και χρόνια είναι ένα παραμάγαζο, που χρησιμοποιείται κατά το δοκούν απ’ όλους. Και γιατί να μην το κάνουν, όταν πρώτη η ΕΟΚ σέρνει τον χορό; Γιατί να μην το κάνουν, όταν η Ομοσπονδία υποβαθμίζει τον ρόλο της «επίσημης αγαπημένης». Μεταξύ μας, λίγα κάνουν…

Πάμε να δούμε σκηνή προς σκηνή το θέατρο του παραλόγου. Η ΑΕΚ με υπόνοιες ότι στον Προμηθέα γνώριζαν ότι υπήρχε κρούσμα κορωνοϊού, αποφάσισε να τραβήξει τους τρεις παίκτες από την Εθνική ομάδα (Χρυσικόπουλος, Κατσίβελης, Μωραΐτης). Προσέξτε: Δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση, παρά μόνο μισόλογα, μέσω κύκλων, τριγώνων και πολυγώνων.

Η ΕΟΚ, ω του θαύματος, απάντησε με επίσημη ανακοίνωση στις… φήμες και στο γεγονός ότι οι παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ξεκαθαρίζοντας πως θα τιμωρηθούν, όπως ορίζει ο νόμος. Οι… επαναστάτες της φακής ανέκρουσαν πρύμναν.

Όπως είχαν κάνει κι όταν έσκιζαν τα ρούχα τους ότι θα πάρουν μέρος στο Eurocup, αλλά στην πρώτη φωνή από τον Βασιλακόπουλο, επέστρεψαν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Απέτυχαν να κάνουν αυτό, που ο Προμηθέας έκανε δίχως να ιδρώσει.

Επειδή ως εδώ δεν είχαμε πιάσει πάτο ήρθε δεύτερη ανακοίνωση της ΕΟΚ να μας ενημερώσει ότι οι παίκτες επιθυμούσαν να προπονηθούν, αλλά έγινε παρανόηση του προγράμματος. Κι αφού ρε γάτοι έγινε παρανόηση, εσείς πριν επικοινωνήσετε μαζί τους, τους βγάλατε στον… ντάκο, τους στείλατε στον Αθλητικό Δικαστή (αυτό έλεγε η ανακοίνωση);

Η ΑΕΚ είπε και μετά αναίρεσε, για να αναιρέσει η ΕΟΚ όσα είπε. Αυτό είναι το μπάσκετ, που ονειρεύεται και χρηματοδοτεί ο Μάκης Αγγελόπουλος; Αυτή είναι η πολιτική μιας «μεγάλης» ομάδας; Έτσι αντιδρά μια σοβαρή διοίκηση Ομοσπονδίας, η οποία τη μία απειλεί θεούς και δαίμονες και την άλλη μας λέει γλυκά πως… δεν είχε φτάσει το μήνυμα στο κινητό, δεν ήξεραν αν θα βάλουν «2» ή «6»;

Ντροπή, όχι για όλα τα άλλα, όχι για τις παλινωδίες, αλλά επειδή έβαλαν στη μέση την «επίσημη αγαπημένη». Εκείνοι, που είχαν κάνει «σημαία» ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι πάνω από σωματεία. Εκείνοι, που έχουν μετατρέψει την «επίσημη αγαπημένη» σε… τσίρκο, που κανείς δεν ξέρει πότε θα μπουν οι ακροβάτες και πότε οι θηριοδαμαστές.

Εκείνοι, που έχουν ως αποστολή κι ως κορωνίδα της δράσης τους την Εθνική. Εκείνοι, που σε λίγο καιρό θα πάψουν να υπάρχουν στο ελληνικό μπάσκετ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…