Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ EOK: Ο νέος συμπαίκτης του Παπανικολάου στις εκλογές

EOK: Ο νέος συμπαίκτης του Παπανικολάου στις εκλογές

Μπάσκετ, ΕΟΚ

Την υποψηφιότητά του για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), στο πλευρό του Άγγελου Παπανικολάου, ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανέλλος. Ο Αντώνης Κανέλλος είναι αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ από το 2017 έως σήμερα και μέλος του Ερμή Σχηματαρίου. «Στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ, αποφάσισα να συμπορευτώ στον αγώνα για την διεκδίκηση της προεδρίας της ΕΟΚ με τον Άγγελο Παπανικολάου. Ζητώ τη στήριξη σας στο πρόσωπο μου και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνη σας, υποσχόμενος να σας εκπροσωπήσω επάξια,» ανέφερε στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο Αντώνης Κανέλλος.

Ο υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου τόνισε σχετικά με την υποψηφιότητα του Αντώνη Κανέλλου:

«Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να καλωσορίζω έναν άνθρωπο που έχει δουλέψει νυχθημερόν για το Ελληνικό Μπάσκετ, τον Αντώνη Κανέλλο. Τον αντιπρόεδρο της ΕΣΚΑΣΕ και μέλος του Ερμή Σχηματαρίου. Είναι μεγάλη τιμή που θα ενώσουμε από κοινού τις δυνάμεις μας, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του Μπάσκετ. Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να του ευχηθώ καλή επιτυχία».

Στην ανακοίνωση υποψηφιότητας για το Δ.Σ. της ΕΟΚ, ο Αντώνης Κανέλλος αναφέρει:

«Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Στην επαγγελματική μου δραστηριότητα είμαι λογιστής. Έχω διατελέσει επί πολλά χρόνια μέλος της ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ. Από το 2006 έως το 2017 είμαι μέλος της ΕΣΚΑΣΕ και από το 2017 μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος. Έχω υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση στο δήμο Τανάγρας επί 25 έτη, ων πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και αντιδήμαρχος Οικονομικών. Στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ, αποφάσισα να συμπορευτώ στον αγώνα για τη διεκδίκηση της προεδρίας της ΕΟΚ με τον Άγγελο Παπανικολάου (καρδιολόγος ιατρός στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Αθηνών-μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων ΕΟΚ και μέλος επιτροπής ΕΟΔΥ). Ζητώ τη στήριξη σας στο πρόσωπο μου και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνη σας, υποσχόμενος να σας εκπροσωπήσω επάξια. Σας ευχαριστώ. Μετά τιμής Κανέλλος Αντώνιος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…