Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ: Ο νέος συμπαίκτης του Φασούλα

ΕΟΚ: Ο νέος συμπαίκτης του Φασούλα

O Παναγιώτης Φασούλας παρουσίασε ένα ακόμη μέλος της πρωτοβουλίας “Πρώτα το Μπάσκετ”, ενόψει τον εκλογών της ΕΟΚ. Ο λόγος για τον Σπύρο Ιωαννίδη, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών και πρώην καλαθοσφαιριστή των Πανσερραϊκού και Αθλητικής Ένωσης Σερρών.

Αναλυτικά το μήνυμα του Παναγιώτη Φασούλα:

“Καλωσορίζουμε στην «Ομάδα Νίκης» τον Σπύρο Ιωαννίδη, ως το 18ο μέλος της πρωτοβουλίας ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ, δικηγόρο παρ´ Εφέταις του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών.

Ο Σπύρος είναι γεννημένος στις 26-09-1967 στις #Σέρρες , Έλληνας υπήκοος και δημότης Σερρών.

Απόφοιτος Γυμνασίου και Λυκείου του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου ΚΑΛΑΙΤΖΗ – ΠΑΛΑΖΗ της πόλης των Σερρών. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το έτος 1993.

Επι δυο συνεχόμενες τριετίες ήταν εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών και μάλιστα διετέλεσε και Ταμίας του ΔΙΚ. ΣΥΛ. Σερρών.

Είναι μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου σε επίπεδο Εφετείου τα τελευταία τρία χρόνια ως και σήμερα. Την περίοδο 2007 – 2010 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Σερρών και διετέλεσε Αντιδήμαρχος για δυο έτη ( 2009-2010 ) και Πρόεδρος Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης για δυο έτη (2007-2008).

Παλαιός αθλητής καλαθοσφαίρισης του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ και της ΑΕΣ ( αθλητικής ένωσης Σερρών ). Μέλος του ΔΣ του αθλητικού Σωματείου ΒΙΣΑΛΤΗΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ.

Καλώς ήρθες Σπύρο!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

3x3GR National Tour: Η μεγάλη επιτυχία της Κομοτηνής [pic]

Τα πρώτα δείγματα ήταν κάτι παραπάνω από θετικά πριν καν το αρχικό «τζάμπολ» του 3x3GR Nat…