Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Έλλη Κοκκίνου: “Η Τζένη Μπότση μου είπε πει για την σεξουαλική παρενόχληση”

Έλλη Κοκκίνου: “Η Τζένη Μπότση μου είπε πει για την σεξουαλική παρενόχληση”

Στο The 2Night Show βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης η Eλλη Κοκκίνου κι αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις καταγγελίες στον χώρο της τέχνης που έχουν δει το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας. «Η Τζένη Μπότση είναι κουμπάρα μου, έχει βαφτίσει τον Αλέξανδρο. Είμαστε φίλες από το 1998. Είμαστε πολύ κοντά. Ναι την ήξερα την ιστορία. Την ήξερα για πολλά χρόνια».

Όπως είπε: «Αυτό αν θυμάμαι καλά, συνέβη το 1994 και εγώ γνώρισα την Τζένη το 1998».

Μιλώντας για την καταγγελία που έκανε η φίλη και κουμπάρα της, Τζένη Μπότση, η οποία κατήγγειλε πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, η Ελλη Κοκκίνου είπε «Ξεκίνησε με τον αθλητισμό και προχώρησε και στο θέατρο. Η Τζένη Μπότση είναι κουμπάρα μου, έχει βαφτίσει τον Αλέξανδρο. Είμαστε φίλες από το 1998. Είμαστε πολύ κοντά. Ναι την ήξερα την ιστορία. Την ήξερα για πολλά χρόνια. Αυτό αν θυμάμαι καλά, συνέβη το 1994 και εγώ γνώρισα την Τζένη το 1998»

«Το κουβαλούσε μέσα της πάρα πολλά χρόνια»

Και πρόσθεσε: «Το έμαθα λίγα χρόνια μετά…Δεν το είχε πει ούτε στους γονείς της. Hταν κάτι πάρα πολύ βαρύ, βέβαια στους φίλους μας είναι πιο εύκολο να ομολογήσουμε πράγματα που μας συμβαίνουν και που βιώνουμε. Το είχε πει σε μένα και σε πολύ δικούς της ανθρώπους, που ήξερε ότι θα το κρατήσουν σαν επτασφράγιστο μυστικό και δεν υπήρχε περίπτωση να τους ξεφύγει κάτι. Το κουβαλούσε μέσα της πάρα πολλά χρόνια».

Βλέποντας την Τζένη να το καταγγέλλει δημοσίως στην τηλεόραση, ένιωσα τόσο πολύ τον πόνο της και το άγχος της, γιατί ήταν σαν να το βίωνε ξανά. Το ετοίμαζε μέσα της, είναι πολύ δύσκολο…» είπε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια η Ελλη Κοκκίνου μίλησε και για τον δικό της χώρο: «Δεν μου έχει τύχει ποτέ εμένα κάτι τέτοιο. Είμαι τυχερή, δεν μου έχει τύχει ποτέ. Ούτε έχω ακούσει κάτι παρόμοιο στον χώρο μου. Δεν αγιοποιώ τον χώρο μου.

Aλλο η σεξουαλική παρενόχληση ή η κακοποίηση και χειρότερες ενέργειες και άλλο ξέρω τι κάνω και πάω για να πετύχω κάποια σκοπιμότητα. Αυτό δεν λέγεται σεξουαλική παρενόχληση. Μην τα μπερδεύουμε αυτά. Πιστεύω ότι τώρα που το έδαφος είναι πρόσφορο, ώστε να δημιουργηθεί ένα σωματείο που θα μπορεί να προστατεύσει τα θύματα, να μη φοβούνται και να μπορούν να μιλήσουν εκεί», εξομολογήθηκε η Έλλη Κοκκίνου.

Με πληροφορίες από τα diakiologitika.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Στη Βάνα Μπάρμπα δεν περνάνε αυτά, θα του κάνω μήνυση»: «Κόκκαλο» Λιάγκας και Σκορδά

«Αυτός που έχει πράξει άσχημα πρέπει να το πληρώνει. Και πρέπει να βγαίνουν όλα στο φως», …