Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Εκλογές ΕΟΚ: Νέος συμπαίκτης για τον Άγγελο Παπανικολάου!

Εκλογές ΕΟΚ: Νέος συμπαίκτης για τον Άγγελο Παπανικολάου!

thithithi

Ακόμα έναν συμπαίκτη απέκτησε ο Άγγελος Παπανικολάου, ενόψει των επικείμενων εκλογών της ΕΟΚ. Ο λόγος για τον Δημήτρη Καρατζουλίδη, η υποψηφιότητα του οποίου ανακοινώθηκε επίσημα από τον συνδυασμό του κυρίου Παπανικολάου.

Αναλυτικά:

Μια ακόμα προσωπικότητα από το χώρο του Αθλητισμού και δη του Μπάσκετ, τάσσεται στο πλευρό μας ενόψει των επικείμενων εκλογών στην ΕΟΚ. Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή καλωσορίζω τον Δημήτρη Καρατζουλίδη, έναν άνθρωπο «κόσμημα», που συνέβαλε τα μέγιστα από την πλευρά του για την ανάπτυξη και προώθηση του Ελληνικού Μπάσκετ. Και που εξακολουθεί να το πράττει, δεδομένου ότι υποστηρίζει με όλες τις δυνάμεις του νέους αθλητές.

Ο Δημήτρης Καρατζουλίδης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ στο πλευρό του Άγγελου Παπανικολάου με τον οποίον πιστεύω ότι μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και τα ίδια οράματα για τον χώρο του μπάσκετ που όλοι μας αγαπάμε».

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκε: 02/06/1957. Έχει δύο παιδιά τον Αναστάση και την Ειρήνη. Ο Αναστάσης σπούδασε χρηματοκοινομικά και ζει στο New Hampshire, USA. Η Ειρήνη σπούδασε μηχανικός και ζει στη Θεσσαλονίκη.

1971-1985: Βασικό στέλεχος της ομάδας του Ηρακλή Θεσσαλονίκης που μετέχει συνεχώς στα Εθνικά πρωταθλήματα.

1973-1976: Μέλος της Εθνικής ομάδας Παίδων και Νέων με πάνω από 70 συμμετοχές σε Πανευρωπαϊκά και Βαλκανικά πρωταθλήματα

1974-1976: Αρχηγός της Εθνική νέων.

1975: Αποφοίτηση από το Λύκειο με άριστα και εισαγωγή στο Οικονομικό τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης

1976-1985: 105 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Ελλάδος σε Βαλκανικά πρωταθλήματα, προκριματικά Πανευρωπαϊκών, Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και Προολυμπιακά Τουρνουά.

1978: Προσλαμβάνεται στην Εμπορική τράπεζα και αφού εργάσθηκε σε όλα τα τμήματα της εταιρίας γίνεται αναλυτής χορηγήσεων στην Περιφερειακή Διοίκηση για το τμήμα της Βορείου Ελλάδας

1979: Κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στους Βαλκανικούς αγώνες και χρυσού μεταλλίου στους Μεσογειακούς αγώνες.

1980: Πτυχίο οικονομολόγου μετά από τετραετή φοίτηση και έχοντας υποτροφία σπουδών για τα δύο πρώτα χρόνια.

1980-1982: Υπηρετεί την στρατιωτική θητεία στην πολεμική αεροπορία και μετέχει με την ομάδα της πολεμικής αεροπορίας στα πρωταθλήματα των ενόπλων δυνάμεων όπως επίσης και σαν μέλος της Εθνικής ομάδας των ενόπλων δυνάμεων συμμετέχει σε δύο Παγκόσμια στρατιωτικά πρωταθλήματα.

1982: Ψηφίζεται από τους Έλληνες προπονητές σαν ένας από τους τρεις αθλητές που θα ήθελαν να έχουν στην ομάδα τους σε ψηφοφορία που έγινε σε αθλητικό περιοδικό μεγάλης κυκλοφορίας.

1985-1990: Μεταγραφή στην ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (δεύτερη ακριβότερη μετεγγραφή στην Ελλάδα) συμμετέχοντας σε όλους τους τελικούς πρωταθλήματος και κυπέλλου στο διάστημα αυτό, καθώς και σε πολλούς διασυλλογικούς ευρωπαϊκούς αγώνες.

1991-1992: Στέλεχος του Δημοκρίτου, ομάδα Α2 κατηγορίας.

1993-2000: Γενικός Διευθυντής στην ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Στο διάστημα αυτό η ομάδα μετείχε σε δύο τελικούς κυπέλλου Ελλάδας, στους τέσσερις του κυπέλλου κυπελλούχων Ευρώπης και κατάφερε να τερματίσει τρίτη στην γενική βαθμολογία της χώρας εξασφαλίζοντας μια θέση στην ευρωλίγκα.

2006-2011: Μέλος του συμβουλίου των παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών της Θεσσαλονίκης, του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας με τα περισσότερα μέλη (πάνω από 400), μετέχοντας αγωνιστικά σε τρία Πανευρωπαϊκά και τρία Παγκόσμια πρωταθλήματα.

2010: Δεύτερη θέση στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες βετεράνων στην Κροατία με την ομάδα 50+

2012: Εκλέγεται αντιπρόεδρος του συλλόγου βετεράνων και η Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει για το καλοκαίρι του 2013 την διεξαγωγή του παγκοσμίου πρωταθλήματος βετεράνων, μια διοργάνωση στην οποία αναμένεται να συμμετέχουν 200 ομάδες και να γίνουν 500 αγώνες σε διάστημα δέκα ημερών.

1979-σήμερα: Έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, για αγώνες, για scouting και για να βοηθήσει παιδιά να σπουδάσουν. Έχει συνεργαστεί με όλους σχεδόν τους προπονητές στην Ελλάδα, όπως επίσης και με πολλούς από την Γιουγκοσλαβία και τις ΗΠΑ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Σε πανικό ο Λιόλιος σηκώνει σκόνη…

Ο Λιόλιος σφιχταγκάλιασε τον Βασιλακόπουλο! Έχει λόγο… Είναι σε πανικό, αν όχι σε απόγνωση…