Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: “Έπρεπε να σουτάρω, δεν μπήκε αλλά ένιωσα καλά” (vid)
NBA

Αντετοκούνμπο: “Έπρεπε να σουτάρω, δεν μπήκε αλλά ένιωσα καλά” (vid)

antetokounmpo4

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν φανταστικός στην αναμέτρηση με τους Φίνιξ Σανς, κάνοντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση τελειώνοντας το παιχνίδι με 47 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ωστόσο, ο “Greek Freak” ήταν και μοιραίος καθώς έχασε το κρίσιμο σουτ στο φινάλε που θα έδινε την νίκη στους Μπακς.

Ο ίδιος ο Γιάννης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι έπρεπε να πάρει το σουτ και παρόλο που δεν μπήκε ένιωσε καλά που το πήρε, μιας και είναι ένα σουτ που το δουλεύει πολύ.

«Ο Κρις ήταν κλεισμένος, ήμουν η επόμενη επιλογή, ήμουν ανοιχτός, σηκώθηκα, δεν μπήκε, αλλά είναι ένα σουτ που δουλεύω. Είναι ένα σουτ που κάνω συνέχεια, δεν μπορούσα να πάω μέσα.

Οπότε βρήκα την θέση μου, σηκώθηκα, δεν μπήκε, αλλά ένιωσα καλά. Με πληγώνει λίγο, όλοι θέλουν να βάζουν τέτοια σουτ, αλλά μαθαίνω από αυτά. Η ομάδα έκανε καλή δουλειά. Πάλεψε μέχρι το τέλος.

Θέλω να βγάζω στον αγώνα όσα δουλεύω και να εμπιστεύομαι την δουλειά που κάνω. Με αυτό το σκεπτικό μπαίνω σε κάθε παιχνίδι».

Σε κάθε περίπτωση στο φινάλε πάντα μιλάνε οι μεγάλοι παίκτες και το συγκεκριμένο θέμα είναι κάτι στο οποίο του έχει ασκηθεί σκληρή κριτική. Χθες δεν μπήκε, αύριο, μεθαύριο θα μπει!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…