Κεντρική Elite League Ανακοίνωση – απάντηση των παικτών του Κοροίβου στον πρόεδρο τους!

Ανακοίνωση – απάντηση των παικτών του Κοροίβου στον πρόεδρο τους!

koroivos2020 21.f8838d510711b13e086dbeb02e9433f4

Ο Σάκης Κάτζος με δηλώσεις του στην Πρωινή τόνισε ότι εμμένει στους όρους που είχε θέσει η ομάδα του από κοινού με άλλες 13 ομάδες της Α2, ώστε να γίνει η επανέναρξη του πρωταθλήματος, δηλώνοντας ότι η ομάδα δεν πρόκειται να ξεκινήσει τίποτα απολύτως αν δεν εκπληρωθούν.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις προκάλεσαν την αντίδραση των παικτών της ομάδας, οι οποίοι με κοινή ανακοίνωση τους εκφράζουν – χωρίς να κοντράρονται μαζί του – την διαφωνία τους με τις θέσεις του κυρίου Κάτζου, ενώ επισημαίνουν ότι από την πλευρά τους το μόνο που θέλουν είναι να επιστρέψουν στο παρκέ και στους αγώνες.

Αναλυτικά:

«Σε συνέχεια των δηλώσεων του προέδρου της ομάδας μας κ. Σάκη Κάτζου, περί επανέναρξης των προπονήσεων της ομάδας μας, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε και εμείς από την πλευρά μας σαν αθλητές του συλλόγου ότι σε καμία περίπτωση δεν μας εκφράζουν ούτε ενστερνιζόμαστε αυτές τις απόψεις.

Εφόσον μετά από τόσο καιρό και τόσες προσπάθειες που γίνανε, οι λοιμοξιολόγοι δώσανε το πράσινο φως για την επανέναρξη των προπονήσεων, εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε πανέτοιμοι να επιστρέψουμε άμεσα στο γήπεδο.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι σαφώς αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες και πρωτόγνωρες συνθήκες που ΟΛΟΙ βιώνουμε, τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά, και προφανώς κατανοούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες αυτή τη περίοδο, και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τον κ.Κάτζο, αλλά στόχος μας είναι να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας και σε αυτό που ξέρουμε και αγαπάμε να κάνουμε τόσα χρόνια.

Με εκτίμηση,

Οι αθλητές του ΑΣ Κόροιβος Αμαλιάδας

Τζόλος Ευάγγελος

Μπεκρής Αντρέας

Αγγελάκος Αλέξανδρος

Παπαδιονυσίου Γιώργος

Μιχαλούτσος Ιωάννης

Κουρέπης Δημήτρης

Κατσαβόπουλος Ελευθέριος

Kappos Sacha

Τσέλιος Μάριος

Γκάτζιος Παναγιώτης

Σταυρακούκας Βασίλειος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Δόξα Λευκάδας- Παπάγου 72-92

Στα playoffs πέρασε ο Παπάγου. Ο Παπάγου επικράτησε της Δόξας στη Λευκάδα με 92-72 και εξα…