Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Αγραβάνης: “Στόχος του Προμηθέα το Κύπελλο, λείπει από την Basket League o Ολυμπιακός”

Αγραβάνης: “Στόχος του Προμηθέα το Κύπελλο, λείπει από την Basket League o Ολυμπιακός”

dimitris agravanis promitheas larisa

Ο Προμηθέας μετά το κακό του ξεκίνημα έχει βρει για τα καλά τα πατήματα του στην Basket League και παίρνει την μια νίκη μετά την άλλη. Ο Δημήτρης Αγραβάνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real News αναφερόμενος στους στόχους των Πατρινών ήταν ξεκάθαρος λέγοντας ότι είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και η στα ίσα διεκδίκηση του Πρωταθλήματος. Παράλληλα, ερωτώμενος για τον Ολυμπιακό τόνισε ότι λείπει από την Basket League.

Αναλυτικά:

«Στόχος μας είναι πρώτα να κατακτήσουμε το Κύπελλο, όπως έχει πει και ο κόουτς και, ναι, να διεκδικήσουμε στα ίσια το πρωτάθλημα. Σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε σε κάθε αγώνα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Η μεγάλη ομάδα φαίνεται στο παρκέ και αυτός είναι πάντα ο στόχος μας, να αποδεικνύουμε στο γήπεδο τι είμαστε».

Για τις βλέψεις του για το μέλλον: «Με εξιτάρει το εξωτερικό και θα ήθελα να παίξω στο ισπανικό πρωτάθλημα, όμως για την ώρα είμαι συγκεντρωμένος στην δουλειά μου και δεν βιάζομαι».

Για την απουσία του Ολυμπιακού από την Basket League: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και δεδομένα λείπει από το πρωτάθλημα, που θα γινόταν ακόμα πιο ανταγωνιστικό αν συμμετείχε. Το βέβαιο είναι ότι διεξάγεται μία λίγκα που περιλαμβάνει πολλές αξιόλογες ομάδες, με το Λαύριο να έχει δυναμώσει, το Περιστέρι επίσης και γενικότερα διατηρεί το ενδιαφέρον της».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…