Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Βεζένκοφ: “Αυτοκτονήσαμε, πλέον η ομάδα πρέπει να δείξει χαρακτήρα”

Βεζένκοφ: “Αυτοκτονήσαμε, πλέον η ομάδα πρέπει να δείξει χαρακτήρα”

vezenzalgosfp

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχασε το παιχνίδι από την Ζαλγκίρις μέσα από τα χέρια του εστίασε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο για ακόμα ένα παιχνίδι καλός, Σάσα Βεζένκοφ. Ο φόργουορντ των Πειραιωτών τόνισε ότι η ομάδα του αυτοκτόνησε, επισημαίνοντας ότι από εδώ και πέρα πρέπει να δείξει χαρακτήρα ώστε να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της εισόδου στα πλέι οφ.

Αναλυτικά:

«Δεν αρχίσαμε καλά το ματς, επιτρέψαμε πολλά εύκολα στη Ζάλγκιρις στο πρώτο ημίχρονο αλλά έστω κι έτσι μέναμε στον πόντο. Έπρεπε να παίξουμε πιο σκληρή άμυνα, τα καταφέραμε σε πολλούς τομείς πλην του Λοβέρν, κάναμε καλή δουλειά μέχρι που φτάσαμε στο τελευταίο ενάμισι λεπτό.

Είναι αυτές οι μικρές φάσεις, που έχουμε κερδίσει κι εμείς παιχνίδια και σήμερα το χάσαμε, αυτό είναι το μπάσκετ. Μας στενοχωρεί το ότι αυτοκτονήσαμε, αλλά η ομάδα πρέπει να δείξει χαρακτήρα, αυτό χρειάζεται στις δύσκολες στιγμές.

Δε φάγαμε εύκολα τα καλάθια της ανατροπής, δηλαδή του Μιλάκνις το τρίποντο ήταν από τα εννέα μέτρα, αλλά το βασικό είναι ότι όταν φτάνεις να προηγηθείς με 7 πόντους, πρέπει να κλειδώνεις το ματς και όχι να δίνεις δικαιώματα.

Τώρα είναι μονόδρομος να στραφούμε στο ματς της Τρίτης στο Μιλάνο, να συνεχίσουμε. Δεν πρέπει να μπούμε σε διαδικασία υπολογισμών με τόσο πολλά παιχνίδια μπροστά, πρέπει να κοιτάζουμε μόνο το επόμενο, ώστε να έχουμε πάντα στόχους και το κυριότερο να παίζουμε κάθε ματς και καλύτερα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…