Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα ΤΣΣΚΑ: Η ανάρτηση του Τζέιμς για το μέλλον του (pic)

ΤΣΣΚΑ: Η ανάρτηση του Τζέιμς για το μέλλον του (pic)

mike james cska moscow eb20

Ο Μάικ Τζέιμς ύστερα από όσα έκανε βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τελικά υπήρξε ανατροπή δεδομένων και ο Αμερικανός θα παραμείνει στην ομάδα, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος.

Αναλυτικά:

«Στις 8 Ιανουαρίου ο παππούς μου έφυγε από τη ζωή έπειτα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα. Από εκείνη τη στιγμή, η προσωπική ζωή μου είχε σκαμπανεβάσματα, έγιναν πολλές αλλαγές. Δυστυχώς, αυτό επηρέασε στην επαγγελματική ζωή μου και δημιούργησε πολλές παρανοήσεις σχετικές με την ομάδα και κάποια Media. Πρώτα θα ήθελα να πω ότι αυτό το θέμα είναι πολύ προσωπικό και δεν υπάρχει περίπτωση να μοιραστώ κάτι με τον Τύπο.

Επίσης, θα ήθελα να πω πως υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι τρόποι για να χειριστείς καταστάσεις και σίγουρα δεν χειρίστηκα τα πάντα σε αυτή την υπόθεση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για μένα και την ομάδα που εκπροσωπώ. Για αυτόν τον λόγο βρίσκομαι εδώ για να απολογηθώ και να πω πως η έκταση που πήρε το θέμα δεν είναι κάτι που θα άρεσε στον παππού μου. Η ΤΣΣΚΑ και εγώ θα δουλέψουμε μαζί σαν ομάδα και εσωτερικά. Θα ζητούσα από τους ανθρώπους να αφήσουν αυτό στο παρελθόν. Ευχαριστώ για όλες τις ευχές για την οικογένειά μου και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …