Κεντρική Ελλάδα Tσιάρτας: Αντίδραση για την παρουσία Αντετοκούνμπο σε φωτογραφία για την επέτειο της επανάστασης

Tσιάρτας: Αντίδραση για την παρουσία Αντετοκούνμπο σε φωτογραφία για την επέτειο της επανάστασης

tsiatras1

Την δυσαρέσκεια του για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε φωτογραφία για την επέτειο των 200 ετών από την επανάσταση εξέφρασε ο Βασίλης Τσιάρτας, μέσω μίας ανάρτησης στα social media.

Ο παλαίμαχος άσος αντέδρασε στην επιλογή του «Greek Freak» στην φωτογραφία, πλάι σε ήρωες της επανάστασης. Μέσω αυτής της δημοσίευσης, ο Τσιάρτας ασκεί άμεση κριτική στον πρόεδρο της Επιτροπής, Γιάννα Αγγελοπούλου, καθώς πιστεύει πως θα έπρεπε να βρίσκεται σε αυτή την φωτογραφία κάποιο άλλο πρόσωπο του αθλητισμού.

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι κ εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA κ μπράβο του. Όμως στη φώτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης».

«Όσο κ να θέλει αυτή η Επιτροπή κ η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει κ δεν ξαναγράφεται».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…