Κεντρική NBA Τρομερός Γιάννης Ανετοκούνμπο, άγγιξε την 40αρα (video)

Τρομερός Γιάννης Ανετοκούνμπο, άγγιξε την 40αρα (video)

Giannis Antetonoumpo and Thanasis Antetokounmpo

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή εμφάνιση του στο NBA και λίγο έλειψε να οδηγήσει τους Μπακς σε μία τεράστια ανατροπή στη Νέα Ορλεάνη.

 Τα «ελάφια» ηττήθηκαν, πάντως, από τους Πέλικανς με 131-126, με αποτέλεσμα να έχουν πλέον ρεκόρ 11 νίκες-7 ήττες. Το Μιλγουόκι ήταν πίσω στο σκορ σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και συνήθως με διψήφια διαφορά, η οποία, 4,5 λεπτά πριν από το τέλος του τρίτου δωδεκαλέπτου, έφτασε στο -28 (93-65).

Κάπου εκεί… «αφυπνίστηκαν» οι Μπακς, αντεπιτέθηκαν και με καλάθι του Κόνατον «έριξαν» τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο (98-89), 32,8 δεύτερα πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν… επέτρεψαν στους Μπακς να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

https://www.youtube.com/watch?v=l_FyFh_EbCc

Ο Αντετοκούνμπο ήταν εντυπωσιακός. Σημείωσε 38 πόντους με 13/20 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 6/7 βολές, κατέβασε 11 ριμπάουντ, ενώ είχε ακόμα 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 κοψίματα και 4 λάθη σε περίπου 39 λεπτά συμμετοχής.

https://www.youtube.com/watch?v=4UIkKp9T6Wg

Άξιος συμπαραστάτης του, ο Τζρου Χόλιντεϊ, ο οποίος σημείωσε 22 πόντους. Κρις Μίντλετον και Μπρουκ Λόπεζ πρόσθεσαν από 16 πόντους έκαστος, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Από την άλλη πλευρά, οι Πέλικανς είχαν τέσσερις παίκτες που πέτυχαν τουλάχιστον 20 πόντους (Μπράντον Ίνγκραμ 28, Λόνζο Μπολ 27, Έρικ Μπλέντσο 25 και Ζάιον Ουίλιαμσον 21).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…