Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Θρίλερ με τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη, έγκλημα καταγγέλλει η γυναίκα του

Θρίλερ με τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη, έγκλημα καταγγέλλει η γυναίκα του

e6e7fe1dd3bfa5bac175160a601f7f36 XL

Η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη, Μίνα Παπαθεοδώρου, υποστηρίζει ότι υπάρχουν στοιχεία και μαρτυρίες που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπήρξε εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους στο δυστύχημα του συζύγου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη έστειλε επιστολή προς τον υπουργό Ναυτιλίας, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «οι άνθρωποι στη μικρή κοινωνία της Ερέτριας μιλούν και ίσως καταθέτουν στην τοπική αρχή στοιχεία για την εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους, που σημαίνει ότι είναι ισχυρή, αν όχι βεβαία την εκδοχή της ανθρωποκτονίας».

«Σας ζητούμε να ενεργήσετε άμεσα έτσι ώστε οι έρευνες να επισπευσθούν για να μην επικρατήσει η λήθη και η συγκάλυψη», αναφέρει η επιστολή της κυρίας Παπαθεοδώρου στον Γιάννη Πλακιωτάκη.

Στην Ερέτρια φέρονται να υπάρχουν μαρτυρίες ότι υπήρχαν τουλάχιστον δύο επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη κοντά στο φουσκωτό του θανόντος, ενώ κατά τις ίδιες μαρτυρίες υπήρξε παρενόχληση του σκάφους.

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Σήφη Βαλυράκη

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είναι η αιτία θανάτου του Σήφη Βαλυράκη. Παράλληλα, εντοπίστηκαν και κακώσεις στην πλαγια αριστερή του λαιμού. Στο πόρισμά του ιατροδικαστή τονίζεται ότι συνεπακόλουθο ήταν ο πνιγμός, ενώ δεν διαπίστωσε να είχε υποστεί νωρίτερα έμφραγμα.

Πηγή: Dikaiologitika

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…