Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Σκουρτόπουλος: «Προπονητής στο προολυμπιακό ο Πιτίνο, έχει μιλήσει με τον Σπανούλη»

Σκουρτόπουλος: «Προπονητής στο προολυμπιακό ο Πιτίνο, έχει μιλήσει με τον Σπανούλη»

Ο Ρικ Πιτίνο θα καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας, όπως δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι ο Αμερικανός θα κάτσει στον πάγκο της Εθνικής στο προολυμπιακό τουρνουά, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση επιστροφής του Σπανούλη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην Cosmote TV:

Για τον Ρικ Πιτίνο: «Προπονητής για το προολυμπιακό τουρνουά έχει αναλάβει ο κύριος Πιτίνο. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Έχει ζητήσει και έχει γίνει ένα επιτελείο πολύ δυνατό. Πολύ μεγάλο και πολύ δυνατό, πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Θα είναι ελληνικό και είναι εξαιρετικό. Έχει γίνει το επιτελείο και ο προγραμματισμός, είναι σχεδόν τα πάντα έτοιμα».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Βασίλη Σπανούλη, του Νίκου Ζήση και του Γιάννη Μπουρούση στην «επίσημη αγαπημένη»: «Η κάθε μία περίπτωση είναι ξεχωριστή. Αυτό το χειρίζεται ο κ. Πιτίνο, ήταν δική του ιδέα. Έχει κάνει επαφή με τον Βασίλη απ’ όσο ξέρω. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει μιλήσει με τα άλλα παιδιά. Θα κρίνει ο προπονητής πώς θα είναι όλη η ομάδα. Για εμένα όλοι οι καλοί παίκτες είναι ευπρόσδεκτοι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κατσίβελης: «Με τιμά η κλήση στην Εθνική»

Ο καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ, Δημήτρης Κατσίβελης, μίλησε στην εκπομπή Cover Page με τους Αλ…