Κεντρική Λάρισα “Τρίποντος” και δημιουργός ο Μπράντον Ρας!

“Τρίποντος” και δημιουργός ο Μπράντον Ρας!

rush larisa pao

Η Λάρισα κόντραρε στα ίσα για μεγάλο μέρος του αγώνα τον Παναθηναϊκό και αυτό το οφείλει εν’ πολλοίς στον εξαιρετικό Μπράντον Ρας. Ο άλλοτε πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Ουόριορς μάλιστα, έκανε ατομικά ρεκόρ τόσο σε πόντους όσο και ασίστ με την Θεσσαλική ομάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Ο Μπράντον Ρας ήταν σε πολύ καλή μέρα και σημείωσε ατομικό ρεκόρ περιόδου με τους 23 πόντους του -είχε 20 απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός βρήκε πέντε φορές τον στόχο από την περίμετρο (5/7 τρίποντα) στην κορυφαία φετινή επίδοση του, όχι όμως και συνολικά στο ελληνικό Πρωτάθλημα καθώς πέρυσι σημείωσε δύο φορές από έξι τρίποντα. Είχε 6/10 στο Λαύριο και 6/12 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό Hellenic Coin.

Παράλληλα ο έμπειρος φόργουορντ ισοφάρισε σήμερα το ρεκόρ καριέρας του στη Stoiximan Basket League με τις τρεις ασίστ που μοίρασε. Στην ίδια επίδοση είχε φτάσει και στη 16η αγωνιστική του περσινού Πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

*Λιγοστά ριμπάουντ καταγράφηκαν στη στατιστική της Λάρισας Bread Factory. Είχε 20 συνολικά ισοφαρίζοντας τη μικρότερη επίδοση της φετινής Stoiximan Basket League αφού την ίδια είχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην 3η αγωνιστική.

*Η θεσσαλική ομάδα έμεινε χωρίς τάπα για τέταρτη φορά μετά από τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Άρη και το Περιστέρι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…